“Γιατί πρέπει να πάμε στο συλλαλητήριο της Αθήνας!” Ο Στρατηγός Ζιαζιάς γράφει

Αναδημοσίευση από: militaire.gr

Γράφει ο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΙΑΖΙΑΣ

Στρατηγός

Πρώην Α/ΓΕΣ

Με αγνό ,ειλικρινή και άδολο Πατριωτισμό ,με απόλυτο σεβασμό στην αλήθεια και την ιστορία μας, με δημοκρατικό σεβασμό σε όλους , αλλά και με καθαρή πατριωτική απαίτηση να μην παραδοθεί το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στους σφετεριστές της ιστορίας μας, είναι καθήκον όλων μας να συμμετάσχουμε στην ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Η πατριωτική αυτη σύναξη εκφράζει την σταθερή θέληση του λαού μας για επίλυση αυτού του Εθνικού μας Θέματος σύμφωνα με τα Εθνικά μας συμφέροντα και όχι σύμφωνα με τις επιδιώξεις και τα συμφέροντα των διεθνών πατρώνων. 

Η Σύναξη αυτή, εκφράζει την ομοψυχία του λαού μας έναντι στην αδιάλλακτη και ανιστόρητη θέση των γειτόνων μας και μόνον, χωρίς φανφάρες ,χωρίς διχαστικούς λόγους, χωρίς υπερφίαλες και άστοχες κραυγές και υβριστικούς λόγους. 

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η αγωνία και το ενδιαφέρον για τα εθνικά θέματα και ο άδολος και μαχητικός πατριωτισμός δεν είναι προνόμιο κάποιων «εκλεκτών», που μια ζωή προσκυνούσαν το φαύλο σύστημα.

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει. Είναι η προϋπόθεση για την αποτελεσματική προάσπιση των εθνικών ΜΑΣ συμφερόντων. 

Η ΣΥΝΑΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...