Με τις μαϊμουδιές των στοιχείων που στέλνουμε γελάνε και τα τσιμέντα

LoggaWiggler - pixabay
του Μιχάλη Χαιρετάκη

Θα έχετε διαπιστώσει οτι τις περισσότερες φορές που μαθαίνουμε για έναν φόνο, λίγες ώρες ή μέρες μετά μας ενημερώνουν οτι μπορεί τελικά να μην ήταν φόνος αλλά αυτοκτονία.

Ημουν λοιπόν πολύ περίεργος γιατί γίνεται αυτό σε μια χώρα που η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο όπως έχουμε επίσημα ενημερωθεί απο το κανάλι της ελληνικής αστυνομίας.

Τη διετία 2015-2016 συνελήφθησαν 414.704 άτομα για ανθρωποκτονίες, ληστείες, κλοπές-διαρρήξεις, ναρκωτικά,απάτες, πλαστογραφίες



(7.04 λεπτό)


Μέχρι που πέφτω στα επίσημα στοιχεία που δίνουμε σε ξενους οργανισμούς, για την εγκληματικότητα στη χώρα.

Φωτογραφία του Μιχάλης Χαιρετάκης.
Με αυτά τα ποσοστά εγκληματικότητας που παρουσιάζουμε ως επίσημα στοιχεία κατά τη λαϊκή έκφραση, γελάνε και τα τσιμέντα.

Σύμφωνα με το αρμόδιο γραφείο του οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών (United Nations Office on Drugs and Crime) η Ελλάδα έχει τα ίδια ποσοστά σε ανθρωποκτονίες με τη Γερμανια και μικρότερα από την Ισλανδία,την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία.

Θα μου πείς δεν είμαστε οι μόνοι. Αν δείτε στον πίνακα μικρότερα ποσοστά σε δολοφονίες έχει η Ελβετία που ισοβαθμεί με την Μπουρκίνα Φάσο (!!!)

Εμείς κάνουμε τις δολοφονίες αυτοκτονίες, γιατί ο νεκρός δεν μπορεί να κρυφτεί όπως οι κλοπές, οι διαρρήξεις, τα ναρκωτικά, οι βιασμοί και οι ληστείες και η χώρα στα χαρτιά γίνεται Γερμανία...

Σε επόμενο άρθρο θα σας παρουσιάσω αναλυτικά τα στοιχεία που έχουμε στείλει τα τελευταία χρόνια στα Ηνωμένα Εθνη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail