Η "φτωχή" Ουκρανία αναπτύσσει νέο υπερηχητικό πύραυλο κρουζ υψηλού υψομέτρου

Freepen.gr - Το Κίεβο μπορεί να αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια σημαντικά οικονομικά προβλήματα με το λαό να τα καταφέρνει πολύ δύσκολα αλλά το γραφείο σχεδιασμού της Yuzhnoye αναπτύσσει από κοινού με την κρατική διαστημική υπηρεσία της Ουκρανίας το νέο υπερηχητικό πύραυλο κρουζ αναφέρει το defence-blog.com.

Η υπηρεσία Τύπου του Γραφείου Σχεδιασμού "Yuzhnoye" κυκλοφόρησε βίντεο που δείχνουν μια νέα αντίληψη υπερυψωμένων μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων υψηλού υψόμετρου, συμπεριλαμβανομένου του έργου ενός υπερηχητικού πυραύλου κρουζ.

Η ανάπτυξη νέου υπερσύγχρονου μη επανδρωμένου οχήματος είναι μια συνεχής διαδικασία αναζήτησης νέων τεχνολογικών λύσεων. Έχει αναφερθεί ότι μέχρι στιγμής το Yuzhnoye αναπτύσσει τα επιμέρους τμήματα των νέων υπερηχητικών μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων και έχει πραγματοποιήσει σημαντικές εργασίες σε υλικά υψηλής θερμοκρασίας που ισχύουν για υπερηχητικά μη επανδρωμένα οχήματα.

Ο νέος πυραύλος θα αποτελούσε έναν ελιγμό όσον αφορά τα βλήματα κρουζ υψηλού υψόμετρου. Ο πυραύλος θα είναι εφοδιασμένος με κινητήρα στερεού καυσίμου για το ενισχυτικό στάδιο, ενώ θα επιταχύνει σε υπερηχητικές ταχύτητες μέσω ενός δεύτερου κινητήρα.

Οι διαθέσιμες στο κοινό αναφορές υποδηλώνουν ότι ο νέος ουκρανικός πυραύλος κρουζ θα είναι σε θέση να φτάσει σε υπερηχητικές ταχύτητες και να ξεπεράσει ταχύτητα 1.700 m / s. Το εύρος του νέου πυραύλου υπολογίζεται ότι είναι 300 έως 1750 χιλιόμετρα.



Η τεράστια καταστροφική δύναμη του υπερφυσικού όπλου θα προκύψει από την κινητική ενέργεια. Το φαινόμενο αυτό καθιστά τα υπερηχητικά όπλα πολύ κατάλληλα για να επιτεθούν σε σκληρούς ή βαθιά θαμμένους στόχους, όπως οι αποθήκες ή οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης πυρηνικών και βιολογικών όπλων.

Σε αντίθεση με το βαλλιστικό μονοπάτι που ακολουθείται από την πτώση του ICBM προς τον στόχο του, ένας υπερυψωμένος πυραύλος κρουζ έχει προφίλ πτήσης πολύ υψηλής ταχύτητας, υψηλού υψομέτρου και ευελιξία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail