Δολοφονία ικανή να πυρπολήσει το Κόσοβο; Γάζωσαν το Σέρβο ηγέτη στη Μιτρόβιτσα

Freepen.gr - Ο Oliver Ivanović, ένας εξέχων Σέρβος πολιτικός του Κοσσυφοπεδίου, πυροβολήθηκε έξω από το αρχηγείο του κόμματός του την ημέρα που το Βελιγράδι και η Πρίστινα ξεκίνησαν συνομιλίες για την ομαλοποίηση των σχέσεών τους μετά από ένα διάλειμμα άνω του έτους.

Ο Ιβανόβιτς πυροβολήθηκε έξι φορές από άγνωστους επιτιθέμενους οι οποίοι επέβαιναν σε όχημα στο σερβικό θήλακα της Μιτρόβιτσα. Το όχημα βρέθηκε αργότερα πυρπολημένο.

Ο δημοφιλής πρώην γραμματέας του Κοσσυφοπεδίου και Metohija στη σερβική κυβέρνηση ήταν αντίπαλος του Σερβικού κόμματος που υποστηρίχθηκε από το Βελιγράδι στο Κοσσυφοπέδιο.

Πρίστινα και Βελιγράδι καταδίκασαν τη δολοφονία.





Ο Σέρβος ΥΠΕΞ, Ντάσιτς έκανε λόγο για πράξη που θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο την ασφάλεια στο βόρειο Κόσοβο αλλά όλη την περιοχή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail