Με το Σύνταγμα ας κάνουν ό,τι θέλουν, αρκεί να μην ονομάζονται Μακεδονία και Μακεδόνες

Ελένη Παπαδοπούλου

Μάλλον δεν έχουμε γίνει αντιληπτοί ακόμη.

Αυτά περί σκοπιανού συντάγματος που αν αλλάξει τότε το ξανασυζητάμε το θέμα κτλ κτλ, κοινώς λε νουβό σανό πουρ λα πλεμπ, σερβιρισμένο από κυβέρνηση και αντιπολίτευση, δεν μας ενδιαφέρουν.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μην ονομάζονται Μακεδονία και Μακεδόνες πουθενά, είτε αλλάξουν, είτε δεν αλλάξουν σύνταγμα, δρόμους και αεροδρόμια. Ας έχουν ό,τι σύνθετη ονομασία θέλουν. Τόσες ωραίες λέξεις υπάρχουν.

Το Μακεδονία ας το ξεχάσουν. Δεν τους αφορά.

Και μαζί του και το FYROM που πολύ κακώς άφησαν τόσες κυβερνήσεις τόσα χρόνια ως προσωρινή ονομασία. Ομως όπως απεδείχθη για μία ακόμη φορά ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.

Το αίτημα των Ελλήνων είναι λογικό, σαφές και ξεκάθαρο.

Αν κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται δεν αξίζει να πολιτεύονται.

Την άλλη Κυριακή τους υπενθυμίζουμε ότι στην Ελληνική Βουλή βρίσκονται για να υπηρετούν τα ελληνικά συμφέροντα και όχι τα αλβανοσλαβικά των Σκοπίων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail