Μακεδονικό: μας περνούν για εντελώς ηλίθιους

Αναδημοσίευση από: hassapis-peter.blogspot.gr

Οι εκπρόσωποι της διεθνιστικής άρχουσας πολιτικοοικονομικής τάξης μας και τα μίσθαρνα (από τους φόρους μας) όργανά της, προσπαθούν να μας πείσουν να δεχτούμε την εκχώρηση της ιστορίας μας με το ακόλουθο παράλογο επιχείρημα.

Επειδή λένε, η εδαφική έκταση της αρχαίας Μακεδονίας κάλυπτε ευρύτερη έκταση, λόγω των κατακτήσεων του Φιλίππου και του Μ. Αλεξάνδρου, που με τα σημερινά δεδομένα θα κάλυπτε μέρος των Σκοπίων και μέρος της Βουλγαρίας, μας λένε με θρασύτητα ότι όποια εθνότητα, αιώνες μετά, κατέλαβε αυτά τα εδάφη, έχει το δικαίωμα να μετονομαστεί Μακεδονική.

Δηλαδή στην ουσία μας λένε ότι τα έθνη δεν τα αποτελούν οι άνθρωποι αλλά τα εδάφη στα οποία εγκαθίστανται οι άνθρωποι.

Με τη λογική αυτή λοιπόν, θα μπορούσαν όλοι οι μετέπειτα κατακτητές όλων των εδαφών που είχε κατακτήσει ο Μ. Αλέξανδρος, δηλαδή μέχρι Αίγυπτο και μέχρι Κίνα, να ονομάζονται Μακεδόνες. Με την ίδια λογική, οι κάτοικοι της Θράκης ή της υπόλοιπης Ελλάδας θα μπορούσαν να αυτοονομάζονται Τούρκοι, επειδή επί 400 χρόνια τη Θράκη και την υπόλοιπη Ελλάδα την κατείχαν οι Τούρκοι, να ονομαστούν Τσάμηδες και Τσαμουριά η Ήπειρος επειδή κάποτε κατοικούσαν εκεί Τσάμηδες ή να τολμήσουν κάποιοι στα παράλια της Τουρκίας (πριν φυσικά τους συλλάβει αμέσως ο Ερντογάν) να ονομαστούν Έλληνες, επειδή στο παρελθόν τα μέρη αυτά τα κατείχαν Έλληνες και πάει λέγοντας…

Τα εδάφη τα χαρακτηρίζει η εθνότητα που ζει πάνω τους και όχι το αντίθετο. Για παράδειγμα το ελληνικό τμήμα της αρχαίας Μακεδονίας δικαιολογημένα ονομάζεται Μακεδονία, καθόσον οι κάτοικοί της αποτελούν συνέχεια των αρχαίων Ελλήνων Μακεδόνων και ουδέποτε έπαψε το ελληνικό στοιχείο να είναι παρόν στην περιοχή αυτή, στα χρόνια που επακολούθησαν μέχρι σήμερα.

Πως είναι λοιπόν δυνατόν, να θέλει να αυτονομαστεί Μακεδονική κάποια άλλη εθνότητα που κατέλαβε μεταγενέστερα (σχεδόν μια χιλιετία αργότερα) εδάφη που παλιότερα κατείχαν αρχαίοι Έλληνες Μακεδόνες; Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν απλά να ονομαστούν Μακεδόνες από κάποιο ιστορικό θαυμασμό προς τους αρχαίους Μακεδόνες. Λένε ταυτόχρονα ότι οι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες και ότι σήμερα η δική μας Μακεδονία είναι σκλαβωμένη από Έλληνες. Δηλαδή οι άνθρωποι αυτοί, καλούν όλους τους αρχαιολόγους και ιστορικούς να σχίσουν τα πτυχία τους και επιδιώκουν να μας τρελάνουν στα καλά καθούμενα.

Όλοι μας όμως γνωρίζουμε με ποιο τρόπο κατασκευάστηκε όλο αυτό το εγχείρημα του Τίτο, του Γιουγκοσλαβικού ΚΚ, του Βουλγαρικού ΚΚ, του ελληνικού ΚΚΕ και της τότε Μόσχας, για να εξυπηρετήσει τα επεκτατικά σχέδια του Στάλιν και το όραμα του Τίτο και των Βουλγάρων να βγούν στο Αιγαίο. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι αυτό το ψευτοέθνος δημιουργήθηκε, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως όχημα για να απολεσθεί το ελληνικό τμήμα της αρχαίας Μακεδονίας. Αν αφήσουμε να συμβεί κάτι τέτοιο τώρα υπέρ των αδύναμων Σκοπίων, εννοείται ότι μετά θα απολεσθεί και η Θράκη υπέρ της ισχυρής Τουρκίας μαζί με το μισό Αιγαίο, η Ήπειρος υπέρ των θρασύτατων Αλβανών κ.λ.π.

Η δική μας όμως διεθνιστική άρχουσα τάξη επιμένει να ικανοποιήσει τις αυταπόδεικτα παράλογες επιδιώξεις των ξένων, μόνο και μόνο για τις καρέκλες και τις μπίζνες και να μας αφαιρέσει ακόμα και το τελευταίο που μας απέμεινε, δηλαδή την ιστορική μας υπερηφάνεια, χωρίς καν να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός και κυρίως οι Μακεδόνες του με ένα δημοψήφισμα.
Προφανώς μας θεωρεί εντελώς ηλίθιους….

Πέτρος Χασάπης
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...