Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν τη Χριστιανοσύνη - Τουρκική σημαία στον ελληνορθόδοξο ναό του Ισκεντερούν υπέρ της εισβολής στη Συρία

Freepen.gr - Μετά το γράμμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, η τουρκική ιστοσελίδα gercekgundem.com οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις (TSK) έλαβαν στήριξη από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία του İskenderun (Αλεξανδρέττα) για την επιχείρηση "Κλάδος Ελαίας".

Πρόκειται για την επιχείρηση ολοκληρωτικής εξολόθρευσης των Κούρδων της Αφρίν με πρόσχημα την καταπολέμηση της PYD και της...Daesh που δεν υπάρχει ούτε ως δείγμα στην περιοχή.

H  γιγαντιαία τουρκική σημαία κρεμάστηκε μπροστά στην ιστορική Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία του İskenderun έδωσε μηνύματα ενότητας και αλληλεγγύης κατά τη διάρκεια των διακοπών του Ραμαζανιού και της Θυσίας και γιόρτασε τις εκδηλώσεις μουσουλμάνων, αλλά και δείχνοντας την υποστήριξή της στην τουρκική στρατιωτική επιχείρηση με την ανάρτηση της τουρκικής σημαίας.

Είναι προφανές ότι οι Τούρκοι χρησιμοποιούν τη Χριστιανοσύνη για να αθωώσουν την εγκληματική τους εισβολή στη Συρία. Το ερώτημα είναι με ποιο εκβιασμό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail