Σήκωσε το γάντι το Πακιστάν - Εκλήθη για εξηγήσεις ο πρέσβης των ΗΠΑ - «Θα διαχωρίσουμε την αλήθεια από τη φαντασία»

© Joshua Roberts / Reuters
Freepen.gr - Το Ισλαμαμπάντ συγκάλεσε μια συνάντηση υπουργικού συμβουλίου έκτακτης ανάγκης για να διατυπώσει τη «διαφορά μεταξύ γεγονότων και μυθοπλασίας» καλώντας τον Αμερικανό πρεσβευτή μετά το τιτίβισμα του Τράμπ στο πρώτο του tweet το 2018, κατηγορώντας το Πακιστάν για «ψεύδη και εξαπάτηση».



Εκτός από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου έκτακτης ανάγκης, θα πραγματοποιηθεί επίσης μια κοινοβουλευτική συνάντηση για την εκπόνηση κοινής στρατηγικής για το θέμα, ανέφερε το Pakistan Today.

Η ηγεσία του στρατού του Πακιστάν πρόκειται επίσης να συναντηθεί σύντομα, καθώς η Επιτροπή Εθνικής Ασφάλειας συγκαλεί επείγουσα συνάντηση την οποία θα παρακολουθήσουν κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι, καθώς και υψηλόβαθμοι πολιτικοί αξιωματούχοι, σύμφωνα με την εφημερίδα.



Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Εξωτερικών Khawaja Asif ανήρτησε στο Twitter ότι το Πακιστάν θα απαντήσει σύντομα. "Θα αποκαλύψουμε την αλήθεια σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα ξεχωρίσουμε το γεγονός από τη φαντασία», έγραψε.

Την Τρίτη, το Πακιστάν κάλεσε επίσης τον Αμερικανό πρεσβευτή Ντέιβιντ Χέλε, ανέφερε η Deccan Herald, επικαλούμενη έναν εκπρόσωπο της πρεσβείας που επιβεβαίωσε ότι ο διπλωμάτης είχε επισκεφθεί το Υπουργείο Εξωτερικών αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, προσθέτοντας: "Δεν έχουμε κανένα σχόλιο για την ουσία της συνάντησης".



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail