Ποιοι κάνουν παιδιά κυρία Φωτίου όταν δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας; Αυτοί που ελπίζουν ότι θα υπάρξει κάποια στιγμή κυβέρνηση που θα τις δημιουργήσει

softcodex - pixabay
Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού


Στελέχη της ίδιας κυβέρνησης αναρωτιούνται από τη μια ποιοι κάνουν παιδιά όταν δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας και από την άλλη ότι οι μετανάστες θα βοηθήσουν το δημογραφικό.

Ποιοι κάνουν λοιπόν παιδιά όταν δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας; 

Αυτοί που ελπίζουν ότι τα παιδιά τους όταν μεγαλώσουν θα ζήσουν σε μια χώρα που δε θα ξεπουλιούνται οι υποδομές που χρειάστηκαν γενιές για να φτιαχτούν.

Αυτοί που ελπιζουν οτι τα παιδιά τους θα έχουν πρόσβαση σε μια πραγματική δημόσια εκπαίδευση που θα ανταποκρίνεται στο ύψος των φόρων που πληρώνουν οι ίδιοι γι αυτή. 

Αυτοί που έλπίζουν ότι τα παιδιά τους θα ζήσουν σε μια χώρα που θα υπάρχει μια κυβέρνηση που θα έχει καταρτίσει ένα πραγματικό αναπτυξιακό σχέδιο.

Με δυο λόγια κυρία Φωτίου αυτοί που κάνουν παιδιά όταν δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας είναι αυτοί που θέλουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τη συνέχεια του έθνους ελπίζοντας σε αυτό που του αξίζει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail