Δίνοντας όπλα στους εχθρούς για το Μακεδονικό


RonnyK - pixabay
του Μιχάλη Χαιρετάκη

Δυο ενδιαφέροντα βίντεο θα παραθέσω εδώ με τα σχόλια του Makedonier, Σκοπιανού προαπαγανδιστή το πρώτο έχει τίτλο

Two Greek parties recognize Macedonia's constitutional name
Δυο ελληνικά κόμματα αναγνωρίζουν τηο συνταγματικό όνομα της "Μακεδονίας"



Δεκέμβριος 2007

"Οι ηγέτες των σοσιαλιστικών και κομμουνιστικών κομμάτων της περιοχής επιβεβαίωσαν και πάλι την υποστήριξή τους για το μέλλον της πΓΔΜ. Οι χώρες από την πρώην Γιουγκοσλαβία (Κροατία, Μαυροβούνιο), η Τουρκία και κόμματα στην Ελλάδα αναγνωρίζουν ότι είναι καιρός να γίνει δεκτό το όνομα της πΓΔΜ.

Οι Έλληνες ηγέτες των αριστερών δυνάμεων πιστεύουν ότι η πΓΔΜ μπορεί να χρησιμοποιήσει το συνταγματικό της όνομα. Δύο από τα κοινοβουλευτικά εκπροσωπούμενα κόμματα στην Αθήνα αναγνωρίζουν το όνομα της πΓΔΜ.

Τους Έλληνες εκπροσώπους, που παρέστησαν στο Σάββατο το έκτο Σοσιαλιστικό Κογκρέσο της Μακεδονίας, δεν ενοχλεί η χρήση του συνταγματικού ονόματος. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσθέτουν ότι θα ασκήσουν πιέσεις στη χώρα τους για την επίλυση του μακροχρόνιου διαλόγου μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων.

Ο Συνασπισμός της Αριστεράς, των Κινήσεων και της Οικολογίας είναι ένα ελληνικό πολιτικό κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς. Ο Συνασπισμός της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας είναι το ελληνικό πολιτικό κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς.

Το κόμμα έχει μέλη στο εθνικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καθίστανται στην Ομάδα της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς / Αριστεράς των Πρασίνων των Βορείων Χωρών. Ο Συνασπισμός είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Ευρωπαϊκού Αριστερού Κόμματος".

Το δεύτερο το 2008

Babis Papaioannou: No problem with the name "Republic of Macedonia"
Μπαμπης Παπαιωάννου:Κανένα πρόβλημα με το όνομα "Δημοκρατία της Μακεδονίας"



και μέσα ακούμε τον κο Μπάμπη Παπαϊωάννου να λέει:
"Οπως ξέρουμε μισή ώρα απο εδώ είναι τα σύνορα, υπάρχει μια πινακίδα που λέει οτι εισέρχεστε και είστε καλοδεχούμενοι στη Δημοκρατία της Μακεδονίας και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό..."
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail