Η σιωπή των γλαστρών. Ούτε κιχ από τις Ενοπλες Δυνάμεις για τη Μακεδονία


Γιώργος Αδαλής

Πολλές οι γλάστρες. Ξεπουλάνε την Ιστορία μας κι είναι ξαπλωμένοι ανάσκελα. Αλλοι είναι στα 4. Κι όλα αυτά την στιγμή που κάποιοι ελάχιστοι, μετρούν εισπράξεις σε λογαριασμούς Γερμανικών τραπεζών. Για τα κόμματα το γνώριζα ότι θα διαδραμματίσουν ρόλο ... βασιλικού σε γλάστρα.

Για το Πατριαρχείο το περίμενα. Για την Αρχιεπισκοπή ... δεν ήθελα να το πιστεύω. Αυτό που δεν περίμενα ποτέ, ήταν ότι το ίδιο θα έκαμαν τα ανώτατα στελέχη του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας! Κιχ...τσιμουδιά. Δεν υπάρχει ένας Στρατηγός με κάκαλα να θυμίσει σε όλους αυτούς με ποιους έχουν να κάνουν. Μούγκα στην στρούγκα. Για να καταλάβω δλδ, στο ζήτημα του "Μακεδονικού" που θα “παίζει” συνέχεια μέχρι το Μάρτιο (τουλάχιστον) , ο Στρατός, η Αεροπορία, το Ναυτικό και η Αστυνομία, ΔΕΝ έχουν άποψη; Δηλαδή σε τούτη εδώ τη χώρα, μπορούν και μιλάνε όλοι οι άσχετοι στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις και αυτοί που ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσουν θεσμικά, παριστάνουν τις «κοιμωμένες του χαλεπά»; Γλάστρες όλοι αδέρφια! Ο μισθός να μπαίνει ... κι όλα καλά! Εκεί καταντήσανε όλοι οι ... θεσμικοί.

Σύντομα θα αναγκαστούμε να ζήσουμε την αυτορρύθμιση αυτής της ανώμαλης κατάστασης. Και ευτυχώς το 80% των Ελλήνων έχει καταλάβει ότι θα έρθει σύντομα ο καιρός που θα αναγκαστεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Γιατί Δημοκρατία με γλάστρες δεν υπήρξε ποτέ! Ντρέπομαι που ως Ελληνας, ζω αυτήν την ξεφτιλισμένη σιωπή των γλαστρών.

Όλοι οι θεσμοί σε πλήρη αναντιστοιχία με την επιθυμία του 80% των Ελλήνων! Και η επιθυμία είναι μία! Κανένα όνομα με την λέξη «Μακεδονία» για τα Σκόπια. Κυβερνούν και Διοικούν με βάση τις επιθυμίες μιας θλιβερής μειοψηφίας που έχει χορτάσει φράγκα. Γιατί μπορούν! Γιατί έχουν καταλάβει ότι αυτοί που ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσουν θεσμικά, προτιμούν να παριστάνουν τις …Γλάστρες!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail