Η σωστή αποθήκευση αποτρέπει το αλεύρι από το να μην γεμίσει με μαμούνια!

Αναδημοσίευση από: neadiatrofis.gr

Αποθηκεύστε σωστά το αλεύρι σας για να μην γεμίσει μαμούνια και να διατηρηθεί για επτά μήνες!

1. Βάλτε το αλεύρι σε μια καλής ποιότητας πλαστική σακούλα τροφίμων. Αν η συσκευασία του είναι χάρτινη, βάλτε όλο το πακέτο μέσα στην πλαστική σακούλα τροφίμων.

2. Αφαιρέστε την περίσσεια αέρα από την τσάντα.

3. Παγώστε το αλεύρι για δύο ημέρες, 48 ώρες, για να σκοτώσετε τυχόν μαμούνια ή τα αυγά εντόμων στο αλεύρι.

Το αλεύρι φυλάσσεται στην πλαστική σακούλα τροφίμων σφιχτά κλειστό. Διατηρείται σε δροσερό, σκοτεινό μέρος για να αποτρέψει τα έντομα από το να πάνε στο αλεύρι και να εμποδίσει την ηλιακή ακτινοβολία από το να χαλάσει το αλεύρι.

Συμβουλές:

Αποθηκεύοντας το αλεύρι στο ψυγείο θα είστε σίγουροι ότι δεν θα χαλάσει.

Κρατήστε το χώρο αποθήκευσής σας καθαρό για να αποφύγετε τη μόλυνση από έντομα.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...