Ο Υπουργός Τσακαλώτος ξεκίνησε ανένδοτο αγώνα για μια μελέτη που εκπόνησε η…γυναίκα του

Του Γιώργου Αδαλή

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ …

Βγήκε αυτές τις μέρες μια έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας και αμέσως η Κυβέρνηση ξεκίνησε… ανένδοτο αγώνα κατά του Στουρνάρα με πρωταγωνιστή το οικονομικό της επιτελείο στο οποίο ηγείται ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Αγώνας μέχρις εσχάτων με απειλές εκατέρωθεν. Σφάζονται τα παιδιά στην ποδιά του λαού και απειλούν θεούς και δαίμονες. Και το πόπολο από κάτω θαυμάζει αποχαυνωμένο τους μονομάχους. Το μόνο που δεν σας είπαν είναι ότι στην αρμόδια διεύθυνση της ΤτΕ που έβγαλε την μελέτη αυτή, εργάζεται η σύζυγος του Τσακαλώτου.

Η Χέδερ Γκίμπσον-Τσακαλώτου είναι Σκωτσέζα οικονομολόγος και εργάζεται σε διευθύνουσα θέση στη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Τραπέζης της Ελλάδος (https://en.wikipedia.org/wiki/Heather_D._Gibson).

Δηλαδή ο επιστήθιος φίλος του Στουρνάρα της ΤτΕ, ο Υπουργός Τσακαλώτος, ξεκίνησε ανένδοτο αγώνα για μια μελέτη που εκπόνησε η  γυναίκα του.

Σας δουλεύουν ρε! Πάρτε το χαμπάρι όλοι!

ΥΓ.
Σύντροφε Aλ6 … δώστε σανό στους ψηφοφόρους σας! Δώστε πράμα! Πολύ πράμα συντρόφια….
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail