Μεγάλη πολεμική κινητοποίηση - Η Τουρκία ρίχνει ό,τι έχει και δεν έχει σε βάρος των Κούρδων - Τα πρώτα φέρετρα φεύγουν για Αγκυρα

Freepen.gr - Μεγάλη η πολεμική κινητοποίηση της Τουρκίας γύρω από το συροκουρδικό καντόνι της Αφρίν κι ενώ οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής με τη χρήση μόνο του πυροβολικού μέχρι στιγμής σε σχέση με το ευρύτερο σχέδιο που δημοσιεύσαμε στη Freepen.gr χθες το βράδυ.

Οι Τούρκοι συνεχίζουν την αποστολή εξοπλισμού στα σύνορα με τη Συρία ενώ ξεκίνησε η κινητοποίηση των τρομοκρατών του FSA (δήθεν Ελεύθερου Συριακού Στρατού).

Την ίδια στιγμή οι Κούρδοι ισχυρίζονται ότι τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε μάχη στην περιοχή Μπουλμπούλ της Αφρίν.







Τέλος μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την παρουσία ή μη, των Ρώσων στρατιωτών στο καντόνι καθώς κουρδικές πηγές δημοσιεύουν πως η δήλωση Λαβρόφ δεν ισχύει.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail