Τον περασμένο αιώνα οι Πρόγονοι διεκδικούσαν όλη τη Μακεδονία

Αναδημοσίευση από: iphicratisamyras.com

ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ

Ενώ προσπαθούμε να ξυπνήσουμε τον Ελληνικό αλυτρωτισμό, οι ρωμιοί των συλλαλητηρίων προσπαθούν να τον θάψουν. Και ακόμη χειρότερα: προσπαθούν να διεγείρουν τον σλαβικό επεκτατισμό.

Τους λένε: "Μην αποκαλείστε Μακεδόνες, διότι είστε Σλάβοι". Το ακούνε οι Σλάβοι και σκέφτονται, "Έχουμε να κάνουμε με ψοφοδεείς. Ορμάμε και για τον εκσλαβισμό της Ελληνικής-Νοτίου Μακεδονίας".

Πρέπει πάση θυσία αποκτήσουμε στρατηγικό βάθος στα βόρεια σύνορα της Ελλάδος.

Να υπενθυμίσουμε κάτι που έχουν ξεχάσει αρκετοί λόγω ιστορικής αγνοίας. Τον 19ο αιώνα, αυτό το μικρό καχεκτικό κρατίδιο, παρ' όλα τα προβλήματά του, διαγκωνίζετο με τον βουλγαρικό και σερβικό εθνικισμό, μέσα στην τότε Οθωμανική Μακεδονία, προκειμένου να διεκδικήσει όλους αυτούς τους πληθυσμούς ως Ελληνικούς.

Κάθε αιώνα και χειρότερα. Οι σημερινοί "πατριώτες" έχουν λησμονήσει την πολιτική που ασκούσαν τότε οι αληθινοί πατριώτες.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...