Γιώργος Τράγκας: Ο Τσίπρας κι η παρέα του σκοτώνουν το λαό και ξεπουλάνε τα εθνικά θέματα

Αναδημοσίευση από: crashonline.gr

Η φασιστική κυβέρνηση των Αθηνών πήρε εντολή από τους ξένους να κάνει φέτος 10.000 πλειστηριασμούς και 40.000 κάθε χρόνο την επόμενη τριετία.

Οι εθνομηδενιστές Απριλιανοί που ξεπουλάνε την πατρίδα μας πήραν βασικές εντολές χθες στο Eurogroup να κάνουν την επόμενη τριετία 40.000 κάθε χρόνο.

Σκοτώνουν το λαό και ξεπουλάνε τα εθνικά θέματα.

Επαγρυπνείτε. Σε όλη τη χώρα να είστε σε συναγερμό.

Στην Αθήνα πρέπει η συγκέντρωση να φτάσει ενάμιση με δύο εκατομμύρια!!

Το πρώτο χαστούκι στη Θεσσαλονίκη ήταν ηχηρό αλλά δεν φτάνει.

Ο Τσίπρας τα ξεπουλάει όλα και η γερμανική εφημερίδα σιντόιτσε τζάιτουνγκ γράφει ότι είναι μετρ της πολιτικής ακροβασίας και ότι ο δανεικός κορσές, η τιμωρία των Ελλήνων θα φτάσει μέχρι το 2060.

Ο Απριλιανός Αλέξης τα δίνει όλα.

Φίλες και φίλοι επαγρυπνείτε.

Θερμή παράκληση. Ειδοποιείστε τους φίλους σας. Ενημερώστε τους συγγενείς σας σε όλη την Ελλάδα και στην Ομογένεια.

Σε όλη τη Θεσσαλονίκη και όπου μας βάζουν εμπόδια. Όπου προσπαθούν να μην φτάνει η φωνή μου σε εσάς, προτιμάτε το διαδίκτυο. Η εκπομπή μεταδίδεται από το crashonline.gr και από τα parapolitika.gr. Επίσης μεταδίδεται από 30 συμμαχικά ραδιόφωνα.

Όσοι επιθυμείτε εδώ στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό να κατεβάσετε την εκπομπή μου ή να την μεταδώσετε απευθείας ή σε άλλη ώρα, να το κάνετε.

Προετοιμαστείτε…

Στις 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα πρέπει να είμαστε εκατομμύρια αυτοί που θα διαδηλώσουμε ενάντια στους φασίστες των Αθηνών, ενάντια στη Χούντα του Τσίπρα, ενάντια σε όσους ασπάλακες και κουίσλινγκς προωθούν το θάνατο της ελληνικής κοινωνίας και το διαμελισμό του κράτους. Την αλλαγή συνόρων. Δεν πρέπει να είμαστε λιγότεροι από 2 εκατομμύρια στη συγκέντρωση των Αθηνών.

Πρέπει να στείλουμε μεγάλο μήνυμα, όχι μόνο στα σκύβαλα της πολιτικής ζωής, όχι μόνο σε αυτούς που πρόδωσαν τα όνειρα των Ελλήνων και έστειλαν τα παιδιά τους στο εξωτερικό…

Πρέπει να περάσουμε ένα τεράστιο μήνυμα στις δυνάμεις κατοχής, στους δανειστές, ότι δεν θα επιτρέψουμε να μας οδηγήσουν στον τελικό διαμελισμό μέσα από την οικονομική απίσχναση.

Κυρίες και κύριοι,

Όλες οι εφημερίδες πλέον περιγράφουν τον Τσίπρα, όπως περιέγραφαν οι ξένες εφημερίδες παλαιότερα τους Απριλιανούς Σωτήρες.

Ψεύτης, ακροβάτης, κολοτούμπας. Το μνημόνιο θα φτάσει έως το 2060. Ο Τσίπρας ψεύδεται ασύστολα και παρασύρει τους Έλληνες στον όλεθρο. Την ίδια άποψη σε μικρότερα ρεπορτάζ έχουν αμερικάνικες και άλλες ευρωπαϊκές εφημερίδες, οι οποίες αναφέρονται στο μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Επαγρυπνείτε. Να είστε όλοι σε συναγερμό. Όσοι με ακούτε και έχετε συγγενείς στη Θεσσαλονίκη και γενικά στις περιοχές της Βορείου Ελλάδος, ενημερώστε τους να συντονιστούν μέσω του crashonline.gr Και των parapolitika.gr

Κυρίες και κύριοι, με ακούτε εδώ και καιρό που λέω ότι ο Τσίπρας με τον Καμμένο έχουν σχηματίσει ένα Απριλιανό μόρφωμα σε επιχειρήματα, ιδέες και μεθόδους. Δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που η κρατική τηλεόραση, ακολουθούμενη από ιδιωτικά κανάλια, να μην μεταδίδει γεγονός μετακίνησης και συγκέντρωσης πληθυσμού 400.000 ανθρώπων.

Αυτά τα έκανε μόνο η Χούντα των Απριλιανών, ανάλογα καθεστώτα στη Νότια Αμερική και στις περιοχές της παλιάς Σοβιετίας. Αυτά δεν ανήκουν στην Ευρωζώνη, ούτε σε δημοκρατική χώρα.

Ο Τσίπρας και η παρέα του έφεραν τον απόλυτο σκοταδισμό, εθνομηδενισμό και φασισμό στην Ελλάδα. Και το λέω αυτό, γιατί όπως τα τάγματα ασφαλείας στην Κατοχή, όπως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος στην περιοχή Πατρών, ασχολούνται μόνο με τον πως θα αρπάξουν τις περιουσίες των Ελλήνων, ενώ παράλληλα όπως οι Ανδρουτσόπουλοι, οι Αλασράκηδες και οι Ιωαννίδηδες σπεύδουν να ξεπουλήσουν εθνικά θέματα. Χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι οδηγούν τα πράγματα σε νέες Κυπριακές Τραγωδίες.

Η στρατευμένη κρατική τηλεόραση, η Χουντική τηλεόραση της Αγίας Παρασκευής, η δήθεν δημοκρατική με θράσος χιλίων πιθήκων απέδωσε σε ανθρώπινο λάθος τον αριθμό των ΔΕΚΑΔΩΝ συγκεντρωμένων που ανέφερε στην ιστοσελίδα της και υποστήριξε ότι δεν αγνόησε το γεγονός. Η τηλεόραση του Τσίπρα και του Νίκου Παππά, των μεγάλων δημοκρατών που κακή τη τύχη, με ισχνή μειοψηφία και την πολιτική ανοησία του Καμμένου, κατέχουν την εξουσία έπαιζε την ίδια ώρα στο κανάλι της ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ τη σειρά Κυριακή στο Χωριό!!! Η τηλεόραση που διέκοψε το πρόγραμμά της για να μεταδώσει τον επικήδειο του Τσίπρα στην Αβάνα για το Φιντέλ Κάστρο. Που διέκοψε το πρόγραμμά της για να δείξει την εκτόξευση δορυφόρου στον οποίο συμμετείχε η Ελλάς το 2017. Η τηλεόραση της απόλυτης ανυπαρξίας τηλεθέασης έβγαλε ανακοίνωση ότι κάλυψε το γεγονός. Καγχάστε σε όλη την Ελλάδα και στείλτε ανάλογα μηνύματα στην ιστοσελίδα της.

Να προσθέσω ότι είχαμε και αντιδράσεις από κυβερνητικούς βουλευτές για τη μη κάλυψη του συλλαλητηρίου.

Φίλες και φίλοι επαγρυπνείτε.

Έχουμε να κάνουμε με μία φασιστική παρέα. Με ένα κύβο κνορ που αποτελείται από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Καμμένο. Μόνο από αυτό μπορεί κανείς να αντιληφθεί, τι σόι πολιτικός κύβος είναι αυτός, που δηλητηριάζει την ελληνική κοινωνία και ξεπουλάει την πατρίδα, αφού προηγουμένως αποξήλωσε μια σειρά εθνικά σύμβολα!

Οι ηλίθιοι φασίστες δεν έχουν καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να είσαι αριστερός ή δεξιός για να θέλεις τη διατήρηση της γλώσσας σου και των συνόρων σου.

Δεν χρειάζεται να είσαι αριστερός ή δεξιός για να θέλεις να διατηρήσεις την ιστορία σου, τα σύμβολά σου και την κυρίαρχη θρησκεία σου.

Η παρέα του Τσίπρα, είναι παρέα υπηρετών, δοσιλόγων και κουίσλινγκς ξένων συμφερόντων.

Δεν το λέει αυτό ο ομιλών. Το λέει ένα πλήθος ξένων δημοσιεύματων που αναρτώνται στο διαδίκτυο και περιγράφουν τον Τσίπρα ως την καλύτερη υπηρέτρια όλων των εποχών για τους ξένους. Μάλιστα στον Τσίπρα προσθέτουν και τον Τσακαλώτο, ως τον δουλικότερο. Σε αυτά τα δημοσιεύματα προστίθενται μια σειρά από δηλώσεις αξιωματούχων των Βρυξελλών που μιλάνε για το δίδυμο που ακούει και εξυπηρετεί άμεσα όλα τα συμφέροντα των ξένων.

Φίλες και φίλοι, ο απόφοιτος της γερμανικής Σχολής κος Τζανακόπουλος προσπαθεί να ταυτίσει τις θέσεις του κου Τσίπρα, με τις θέσεις του Καραμανλή στο Βουκουρέστι. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επίσης, προσπαθεί να μας πείσει ότι το ενδιαφέρον για την πατρίδα και την ιστορία μας είναι πατριδοκαπηλία. Αυτή η μεγάλη φυσιογνωμία που βγαίνει κάθε μέρα και θυμίζει εκπροσώπους της Απριλιανής Χούντας επί εποχής Ανδρουτσόπουλου, προσπαθεί να μας πείσει ότι οι εθνικές υποχωρήσεις είναι προς όφελός μας. Και ο Χουνταίος αυτός λέει ότι δεν υπάρχει σκέψη για δημοψήφισμα. Δεν υπάρχει λόγος να ακουστεί ο λαός.

Γι αυτό πρέπει να είμαστε 2 εκατομμύρια στις 4 Φεβρουαρίου στη μεγάλη συγκέντρωση. Πρέπει να πούμε σε αυτούς τους φασίστες κουίσλινγκς ότι ο λαός επαγρυπνεί και δεν κοιμάται.

Φίλες και φίλοι,

Ο κολλητός της οικογένειας Τσίπρα, αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (θα βγούνε πολλά στον αέρα σιγά – σιγά) δέχτηκε ένα ηχηρότατο ράπισμα από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και γενικά με τη στάση του διέσπασε τη συνοχή της εκκλησίας και απογοήτευσε ένα μεγάλο κομμάτι από το χριστεπώνυμο πλήθος. Μετατόπισε κάπως την θέση του λέγοντας ότι η Σύνοδος δεν δέχεται το όνομα Μακεδονία ή παράγωγά του αλλά χρειάζεται σύνεση. Είναι βέβαιο, ότι θα δει να αδειάζουν οι εκκλησίες και ειδικά εκεί που λειτουργεί αν δεν αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Είναι ντροπή για την εκκλησία που αποτελεί τον πρώτο και σημαντικό πυλώνα για το έθνος, να παίρνει τέτοιου είδους στάσεις. Εγώ προσωπικά θλίβομαι να βλέπω τον εκπρόσωπο της πίστης μου να στηρίζει έναν ΑΘΕΟ πρωθυπουργό, που επιδιώκει τη συρρίκνωση του κράτους.

Κυρίες και κύριοι, να πω μια καλημέρα σε όλα τα στελέχη και κυρίως στους οπαδούς της ΝΔ. Το ιστορικό αυτό κόμμα ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Ιδρύθηκε από έναν πολιτικό που αποκατέστησε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα και πήγε γιαλό γιαλό τα συμφέροντα της χώρας. Την έβαλε στην Ευρώπη γιατί πίστευε ότι θα την προστατεύσει από τους γείτονες, έφερε πρόσθετη ειρήνη με την νομιμοποίηση του ΚΚΕ και έκλαψε πικρά για το θέμα της υπόθεσης της Μακεδονίας.

Είχα την τιμή να τον γνωρίσω ως αρχισυντάκτης της εφημερίδας ΒΡΑΔΥΝΗ του Τζώρτζη Αθανασιάδη. Έκλαψα, βλέποντάς τον να κλαίει όταν δολοφονήθηκε ο Τζώρτζης. Αισθάνομαι οργή για το Μητσοτάκη, για το Δένδια και όσους μασάνε τα λόγια τους για την υπόθεση της Μακεδονίας. Έζησα από κοντά και τον Κώστα Καραμανλή. Έκανε λάθη αλλά ήταν πατριώτης. Ήταν Κύριος και Πατριώτης. Το κόμμα αυτό έχει υποχρέωση – έχει ιερό καθήκον να υπερασπιστεί τα εθνικά θέματα. Θα ήταν λάθος μου να μην πω ότι ο Αντώνης Σαμαράς και η ομάδα του ήταν και είναι πατριώτες και Έλληνες. Οργίζομαι με τη στάση όλων αυτών της Πειραιώς που πάνε για ΣΚΙ στα Τρίκαλα Κορινθίας ή πάνε σε βασιλόπιτες ή αρνούνται να πάρουν θέση για το θέμα αυτό. Ο Μητσοτάκης και αυτή η ΝΔ θα βρει απέναντί της έναν ολόκληρο λαό.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...