Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα

Ο ανταγωνισμός στο διαδίκτυο είναι πραγματικά πολύ μεγάλος, όσον αφορά τους online bookmakers. Κάθε εταιρεία προσπαθεί με το δικό της τρόπο η κάθε μία να προσελκύσει παίκτες, είτε μέσω των υπηρεσιών που προσφέρει, είτε μέσω των αποδόσεων, της εύχρηστης πλατφόρμας και πολλών άλλων παροχών. Αυτό συνήθως λειτουργεί υπέρ του παίκτη, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να διαλέξει το καλύτερο δυνατό για τον ίδιο.

Προσοχή όμως, εδώ υπάρχει ο ενδεχόμενος κίνδυνος να μπερδευτείς και να μην κάνεις τη σωστή επιλογή.

Εμείς ξεχωρίσαμε για σένα ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα και καταλήξαμε στις εξής:

Novibet: Ιδρύθηκε το 2010 με άδεια από το UK (Ηνωμένο Βασίλειο). Στην Ελλάδα παρέχει νόμιμα τις υπηρεσίες της υπό την άδεια της Longflex Limited. Η πλατφόρμα της είναι πραγματικά εντυπωσιακή από θέμα γραφιστικής απεικόνισης, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα εύχρηστη. Όλα αυτά συνδυάζονται με ποικιλία από αγορές και ειδικά στοιχήματα για όλα τα γούστα, ώστε να καλυφτεί και ο πλέον απαιτητικός παίκτης. Έχει ρίξει μεγάλο βάρος στα ειδικά στοιχήματα, παρουσίασε βελτίωση στις αποδόσεις της, ενώ πλέον διαθέτει και cash out.

Netbet: Μας συστήθηκε πριν πέντε χρόνια, αφού ως έτος ίδρυσής της καταγράφεται το 2013. Είναι ουσιαστικά η διάδοχη κατάσταση, ή η συνέχεια αν προτιμάς, της Bet770. Η άδεια της είναι στη Μάλτα και λειτουργεί νομίμως στην Ελλάδα υπό την άδεια της Love2Celebreate. Πρόκειται για μία εταιρεία που απολαμβάνει διεθνούς αναγνώρισης και ιδιαίτερα στη Γαλλία και στη Μεγάλη Βρετανία. Η ποικιλία στοιχημάτων τόσο πριν την έναρξη των αγώνων, όσο και κατά τη διάρκεια αυτών (live betting) είναι ελκυστική, όπως και οι αποδόσεις της.

Interwetten: Σε δύο χρόνια θα κλείσει 30 χρόνια ζωής, αυτό και μόνο λέει πολλά, αφού ιδρύθηκε το 1990, ενώ στο διαδίκτυο μπήκε το 1997, δηλαδή έχει ζωή στο online μεγαλύτερη των 20 ετών! Ο Αυστριακός γίγαντας παρέχει τις υπηρεσίες του νόμιμα εντός ελληνικής επικράτειας κάτω από την άδεια της Rebels Gaming Limited και είναι αδειοδοτημένος στη Μάλτα. Η εμπειρία και η αξιοπιστία της είναι δεδομένες αξίες, ενώ προσφέρει δυνατότητα κατάθσης με όλους τους δημοφιλείς τρόπους, όπως η paysafe, η moneysafe και η VIVA. Όλα αυτά μέσα σε μία πλατφόρμα που είναι φτιαγμένη από ανθρώπους που ξέρουν το χώρο όσο λίγοι.

Sportingbet: Πρόκειται για ένα brand name, το οποίο είναι πλέον αναγνωρίσιμο σε όλον τον κόσμο. Μπήκε πλέον στην τρίτη δεκαετία της ζωής της, αφού ιδρύθηκε το 1998. Στη χώρα μας έκανε την εμφάνισή της το 2000, ενώ από το 2011 μέχρι σήμερα λειτουργεί κάτω από την Sporting Odds Limited. Έλαβε άδεια από το Υπουργείο Οικονομικών για νόμιμη παροχή υπηρεσιών στο διαδίκτυο για τυχερά παιχνίδια. Οι υπηρεσίες της συναντούν το κορυφαίο επίπεδο και υπόσχονται μία μοναδική στοιχηματική εμπειρία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail