Εφιάλτης… ζημιά στο αρματαγωγό “ΛΕΣΒΟΣ” του ΠΝ εν μέσω σκότους, ισχυρών ανέμων

Αναδημοσίευση από: defence-point.gr

Οι «αναποδιές» δε λένε να πάψουν για το Πολεμικό Ναυτικό, καθώς μετά το περιστατικό «επακούμβησης» τουρκικού σκάφους με την κανονιοφόρο «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ», κυρίως όμως την προσάραξη του «ΚΑΝΑΡΗΣ» καταγράφηκε ένα ακόμα ατύχημα, εντός του Ναυστάθμου της Σαλαμίνας, με το αρματαγωγό «ΛΕΣΒΟΣ».

Δυστυχώς, το σκότος σε συνδυασμό με τους ισχυρότατους ανέμους που έπνεαν στην περιοχή και έφθαναν την ταχύτητα των 40 κόμβων, με κατάσταση θαλάσσης 5, παρέσυραν το αρματαγωγό σε προβλήτα, με αποτέλεσμα τον «αυτοτραυματισμό» του, που αντιστοιχεί σε ένα πλευρικό σκίσιμο σχεδόν δύο μέτρων, ευτυχώς σε ψηλό σχετικά σημείο του σκάφους…

Προφανώς, το νέο ατυχές συμβάν που πλήττει το Πολεμικό Ναυτικό θα διερευνηθεί διεξοδικά από το Επιτελείο και θα φανεί εάν θα καταλογιστούν ευθύνες που ασφαλώς υπάρχουν, σε ποίον όμως βαθμό. Η ανησυχία για τις επιπτώσεις της κρίσης σε ενδεχόμενες «εκπτώσεις» που γίνονται για λόγους περιορισμού του κόστους έχει εγκαίρως διατυπωθεί και θεωρούμε ότι έχει ληφθεί σοβαρά υπόψη.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...