Μετά το σημερινό, τα λες πια και β...θροκάναλα

Του Στρατή Μαζίδη

500.000; 600.000; 700.000; Τόσοι όσοι να προκαλέσουν γεωπολιτικό σεισμό και να παρέξουν με τη φωνή τους εγγύηση κάτω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ότι δεν παραχωρούμε καμία Μακεδονία αλλά αντίθετα πρέπει να δούμε τι συμβαίνει με την ελληνική μειονότητα στα Σκόπια.

Δεν τους είδαμε και δεν τους ακούσαμε πουθενά στην τηλεόραση. Η "αδέσμευτη" ΕΡΤ είχε φουλ πρόγραμμα από αυτά που δε βλέπει ποτέ κανείς. Ούτε καν στην ΕΡΤ3 που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη δεν...άκουσαν τις φωνές των ανθρώπων. Έχουν πέσει προφανώς με τα μούτρα στη δουλειά για να γίνουν BBC.

Αλλά και τα υπόλοιπα κανάλια με τις ανοικτές υποχρεώσεις, πού ήταν; Πουθενά. 

Αυτό που συνέβη σήμερα έριξε πλέον όλες τις μάσκες. Σε όλα τα επίπεδα. Ευτυχώς που υπάρχει το διαδίκτυο, το 4Ε της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, το Livemedia και κανάλια της Μακεδονίας που μετέφεραν ζωντανά στα σπίτια μας το ιστορικό πλέον γεγονός μέχρι το επόμενο ραντεβού στο Σύνταγμα.

Μετά το σημερινό, τα λες πια και β...θροκάναλα. Δυστυχώς...


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail