Τα τρομερά ευρήματα της ακουστικής ανάλυσης του σήματος του Υποβρυχίου ARA San Juan

Freepen.gr - Η ακουστική ανάλυση του σήματος του Υποβρυχίου ARA San Juan από το US Office of Naval Intelligence έφερε ορισμένα εντυπωσιακά αλλά και τρομακτικά ευρήματα ως προς τις τελευταίες στιγμές της ναυτικής τραγωδίας.

Μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι το ηχητικό σήμα ήταν η έκρηξη στο περίβλημα του σκάφους σε ένα βάθος 1275 ποδών όπου η πίεση αγγίζει τα 570 PSI.

Η απελευθερωθείσα ενέργεια ισοδυναμούσε με 12.500 λίβρες ΤΝΤ!

Η ανάλυση σημειώνει την κινηματογραφική ταχύτητα μέσα στην οποία εξελίχθηκαν τα γεγονότα σημειώνοντας ότι ο θάνατος επήλθε ακαριαία και ότι το πλήρωμα δεν πρόλαβε να αντιληφθεί τι συνέβη.







Απομένει φυσικά να μάθουμε κάποια στιγμή το πως οδηγήθηκε το υποβρύχιο σε αυτήν την κατάληξη. Ιδιαίτερα μετά τις αναφορές συγγενών του πληρώματος για μηνύματα μέσα από το σκάφος περί καταδίωξήςτου γύρω από τις Μαλβίνες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail