Βραζιλιάνος κατάπιε 84 κάψουλες ενός κιλού κοκαΐνης - Τον τσάκωσαν και του τις...έβγαλαν στο Ελ. Βενιζέλος

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 31-12-2017 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 25χρονος υπήκοος Βραζιλίας, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας από το Ρίο ντε Τζανέιρο Βραζιλίας, μέσω Ζυρίχης Ελβετίας.
http://www.astynomia.gr/images/stories//2018/photos2018/02012018gadakoka002.jpg
Συγκεκριμένα, ο 25χρονος αλλοδαπός μετέφερε, δια της μεθόδου της καταπόσεως, ογδόντα τέσσερις (84) αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -1.110- γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Περαιτέρω, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ, καθώς και δύο (2) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail