Ο Σερβικός στρατός δε θα δεχθεί έλεγχο του Βόρειου Κοσσυφοπεδίου - «Σε 3 ώρες είμαστε στη Μιτρόβιτσα»

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο σερβικός στρατός μπορεί άμεσα να καταλάβει το βόρειο Κοσσυφοπέδιο σε περίπτωση ανάγκης

Αναδημοσίευση από: echedoros-a.gr

Εάν κάποιος από την Πρίστινα ή τις Βρυξέλλες ή την Ουάσιγκτον, θέλει να ελέγξει εξ ολοκλήρου το Κοσσυφοπέδιο και να απομακρύνει τους Σέρβους που έχουν εκεί απόλυτη πλειοψηφία, θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο σερβικός στρατός μόνο σε τρεις ώρες μπορεί να φθάσει στη Βόρεια Κοσόβσκα Μιτρόβιτσα και έξω από τη γέφυρα του Ιμπάρ, δήλωσε ο Σέρβος στρατιωτικός αναλυτής, Μίροσλαβ Λαζάνσκι.

Ο ίδιος λέει ότι η Πρίστινα έχει προφανώς φιλοδοξίες μέσω του κατασταλτικού μηχανισμού για «κατάκτηση» το βορείου τμήματος του Κοσσυφοπεδίου, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξαντάρ Βούτσιτς, κατέστησε σαφές ότι δεν είναι αυτό δυνατό, σύμφωνα με την κοσοβάρικη ‘zeri.info’.

Σύμφωνα με τον Λαζάνσκι η δολοφονία του εξέχοντος Σέρβου πολιτικού στο Κοσσυφοπέδιο, πριν από λίγες ημέρες, αποσκοπεί στον έλεγχο του βορείου Κοσσυφοπεδίου από τους Αλβανούς.

Ο ίδιος αναφέρει ότι το Γενικό Επιτελείο του Σερβικού Στρατού έχει εκπονήσει σχέδια για κάθε πιθανό κίνδυνο, ακόμη και για πιθανή κρίση στο Κοσσυφοπέδιο.

(Στοιχεία από trendi-kspro.com)

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...