Ξεπέρασαν τα όρια της γελοιότητας - Τούρκος περιμένει να δείρει το Σάντα Κλάους στην καμινάδα - Στη Σεβάστεια "εμπόδισαν" την έλευση του 2018

Μελίνα Κονταξή

Τούρκος περιμένει στην στέγη του σπιτιού του τον άγιο Βασίλη (ή μάλλον το δυτικό σάντα Κλάους) για να τον δείρει και μετά, να τον μυήσει στο ισλάμ.

Στη Σεβάστεια ισλαμιστές κρατώντας πανώ της κατάκτησης της Μέκκας δήλωναν ότι θα εμποδίσουν την έλευση του νέου χρόνου, τελικά απέτυχαν.




Κάτω από την ηγεσία του ισλαμιστή Ερντογάν η Τουρκία διολισθαίνει στο θρησκευτικό φανατισμό που ποτέ δεν έπαψε να υπάρχει. Σε τζιχάντ εναντίον των μη μουσουλμάνων είχε καλέσει ο κοσμικός Κεμάλ. Η θρησκεία είναι ο ισχυρότερος συνεκτικός κρίκος του τεχνητού κράτους που δημιούργησαν οι γενοκτονίες του και οι ξένοι ιμπεριαλιστές.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail