Κοιτάτε βρε τον έρημο! Συνεχίζει να ορέγεται την Ψέριμο και άλλα 17 νησιά!

Freepen.gr - Συνεχίζει το τροπάριο γύρω από την Ψέριμο και άλλα 17 νησιά / νησίδες του Αιγαίου ο επικεφαλής των Κεμαλιστών και ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Τουρκίας (CHP), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου αμφισβητώντας την ελληνικότητά τους.

Τα αξιολόγα Τουρκικά Νέα που παρακολουθούν την τουρκική επικαιρότητα μετέφρασαν την τελευταία του ομιλία στο κομματικό συνέδριο όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Φτάσαμε σε τέτοιο σημείο ώστε να ρωτάμε για τα νησιά του Αιγαίου. Ναι, τα νησιά του Αιγαίου. Μα ρωτάω λοιπόν φίλοι, αυτό το νησί, η Ψέριμος, σε ποιον ανήκει; Το νησί ανήκει σε εμάς ή στην Ελλάδα; Βγες και δώσε απάντηση! Εγώ άλλο άτομο ρωτάω και άλλο άτομο βγαίνει και μου απαντά  και μου λέει "πανε ρώτα αυτούς που τα παρέδωσαν". Δείτε κουβέντα, δηλαδή αποδέχονται εξαρχής την παράδοση των νήσων».

 «Θα σου μιλήσω σαν σε ένα παιδί δημοτικού, αυτό το νησί, η Ψέριμος ανήκει σε εμάς ή στην Ελλάδα; Τόσο απλά ρωτάω. Το παραδώσαμε αλλά όχι εμείς, λέει. Εγώ γνωρίζω τι έχεις παραδώσει εσύ, κάτσε και δώσε μου μια απάντηση σαν άνθρωπος. Απάντησε, μην απειλείς!».

«Τις πέτρες, τα χώματα, τις πετρούλες της Τουρκίας, εμείς θα τα στηρίξουμε. Ούτε μια πιθαμή, ούτε μια πιθανή δε θέλω να παραδώσω».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail