00Syria - Το προπύργιο της Αλ Κάιντα γεμάτο πράκτορες του Συριακού Στρατού

Freepen.gr - Ένα βασικό οχυρό της Αλ Κάιντα στη νοτιοανατολική επαρχία της επαρχίας Idlib, το οποίο έχουν καταλάβει οι τρομοκράτες εδώ και πολλά χρόνια, η Sinjar φαίνεται ότι είναι γεμάτη από κατασκόπους που συλλέγουν πληροφορίες για τις δυνάμεις της κυβέρνησης της Συρίας.

Τις τελευταίες ώρες, οι φωτογραφίες που ελήφθησαν από την Sinjar που κατέχει η Αλ Κάιντα απελευθερώθηκαν δημόσια αναφέρει το αραβικό almasdarnews.

Συγκεκριμένα, οι κατάσκοποι εργάζονται για το κλάδο πληροφοριών της Συριακής Αραβικής Πολεμικής Αεροπορίας και αναφέρουν, όταν είναι δυνατόν, πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση των δυνάμεων του εχθρού, τις γραμμές άμυνας, τις θέσεις και τα κέντρα διοίκησης.

Οι περισσότερες πληροφορίες βοηθούν στην επιχειρησιακή και στρατηγική λήψη αποφάσεων της Διεύθυνσης Δυνάμεων των Τιγρών, που μετά το Ντέιρ Εζόρ έχουν αναλάβει την επιχείρηση για την απελευθέρωση του στρατιωτικού αεροδρομίου του Αμπού Ντουχούρ στην επαρχία του Idlib.

Σύμφωνα με πηγές, υπάρχουν πολλές πόλεις σε όλη την επαρχία Idlib, όπου η υπηρεσία πληροφοριών των αεροπορικών δυνάμεων διατηρεί πράκτορες που έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με τις δυνάμεις του εχθρού, αλλά και διενεργούν σαμποτάζ και δολοφονίες.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail