Πέθανε από αιμορραγία παίζοντας ασταμάτητα virtual reality game

Freepen.gr - Ορισμένα βιντεοπαιχνίδια απαιτούν χρόνο και αφοσίωση, αλλά το να πεθάνει κανείς για αυτό φαντάζει λίγο υπερβολικά. Ωστόσο όπως υπογραμμίζει το Russia Today ένας άνδρας στη Μόσχα ήταν πολύ απασχολημένος παίζοντας ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας από το Star Wars για να αντιληφθεί ένα κόψιμο στο κεφάλι του, που αποδείχθηκε μοιραίο.

Το σώμα του 44χρονου ανακαλύφθηκε στο διαμέρισμά του, ανέφερε η αστυνομία σε δήλωση την Παρασκευή. Ο άνδρας έπαιζε το παιχνίδι ενώ φορούσε ένα ακουστικό VR και προφανώς έπεσε σε ένα γυάλινο τραπέζι του καφέ, σπάζοντας το. Η απώλεια αίματος που επέφερε το χτύπημα ήταν θανατηφόρο όπως έδειξε η προκαταρκτική έρευνα.

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα Lenta.ru, η μητέρα του άνδρα βρήκε τον νεκρό παίκτη την Πέμπτη. Η ιστοσελίδα επικαλούμενη πηγές αναφέρει ότι ο ιατρικός εξεταστής πιστεύει ότι η ζωή του ανθρώπου θα μπορούσε να είχε σωθεί εάν δεν συνέχισε να παίζει το παιχνίδι και αναζητούσε ιατρική βοήθεια.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail