Μια κι έξω! Έξι Tupolev ήρθαν από μακριά και σκούπισαν τα απομεινάρια των τρομοκρατών

Freepen.gr - Έξι ρωσικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη Tu-22M3 προχώρησαν σε αεροπορική επιδρομή στη συριακή επαρχία Deir ez-Zor στοχεύοντας σε στόχους του ισλαμικού κράτους, δήλωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

"Στις 3 Δεκεμβρίου 2017, έξι βομβαρδιστικά μεγάλης αποστολής Tu-22M3 που απογειώθηκαν από αεροδρόμιο στη Ρωσία πραγματοποίησαν αεροπορική επιδρομή στους στόχους των τρομοκρατών του ισλαμικού κράτους στα νοτιοανατολικά της επαρχίας Deir ez-Zor", ανέφερε το υπουργείο.

Σύμφωνα με το υπουργείο, τα πολεμικά αεροπλάνα χτύπησαν αποθήκες πυρομαχικών, θέσεις διοίκησης, εργατικό δυναμικό και υλικό.

Πρακτικά πρόκειται για μια από τις τελευταίες επιθέσεις των Tu-22M3 σε βάρος του ισλαμικού κράτους στη Συρία καθώς έχει απομείνει ένα μικρό υπόλειμμα.

Παράλληλα ρωσικά μαχητικά Su-30SM με βάση το αεροδρόμιο Khmeimim παρείχαν υποστήριξη για τα βομβαρδιστικά αεροπλάνα τα οποία επέστρεψαν επέστρεψε με ασφάλεια στις βάσεις τους μετά την αποστολή.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail