Η Κίνα παρέλαβε άλλη μια παρτίδα Sukhoi Su-35 "Flanker-E" από τη Ρωσία


Freepen.gr - Η Κίνα παρέλαβε άλλη μια παρτίδα Sukhoi Su-35 "Flanker-E" από τη Ρωσία όπως αναφέρει το defence-blog.com.

Όπως σημειώνει το Flightradar24 ένα μεταγωγικό αεροσκάφος Ilyushin Il-76TD αναχώρησε από το Komsomolsk-on-Amur για την αεροπορική βάση Cangzhou-Cangxian στη βόρεια επαρχία Hebei της Κίνας, όπου η ένωση αεροσκαφών Komsomolsk-on-Amur (KnAAPO) χτίζει το Su-35s.

Το IL-76TD συνοδευόταν από πέντε αεροσκάφη Su-35 ενώ σύμφωνα με χρήστες του Twitter η συγκεκριμένη παράδοση αφορούσε πέντε νέα αεροπλάνα.

Η Πολεμική Αεροπορία του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLAAF) διαθέτει επί του παρόντος 24 αεροσκάφη Su-35 "Flanker-E".


Η Κίνα επιβεβαίωσε το Νοέμβριο του 2015 ότι υπέγραψε σύμβαση ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τη Ρωσία για την αγορά 24 Su-35s, μετά από πάνω από πέντε χρόνια διαπραγματεύσεων για το αεροσκάφος, οι οποίες πέρασαν από διάφορες διακυμάνσεις.

Στις 25 Δεκεμβρίου, τα πρώτα αεριωθούμενα αεροσκάφη Su-35 "Flanker-E" προσγειώθηκαν στην Suixi Airbase στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, την πλησιέστερη αεροπορική βάση της Κίνας στη θάλασσα της Νότιας Κίνας.

Η Κίνα είχε αγοράσει μεγάλο αριθμό μαχητικών αεροσκαφών Su-27 και Su-30 από τη Ρωσία στη δεκαετία του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000 κι έχει επίσης κατασκευάσει παραλλαγές με άδεια χρήσης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail