Υπερσύγχρονα Su-30 SM για την αεροπορία του Καζακστάν κατέφθασαν στο χιονισμένο Taldykorgan

Freepen.gr - Δύο ακόμη μαχητικά αεροσκάφη Sukhoi Su-30SM προσγειώθηκαν στην αεροπορική βάση στο Taldykorgan του Καζακστάν από το Irkutsk της Ρωσίας όπως αναφέρει το defence-blog.com.

"Σήμερα, ο αεροπορικός στόλος των Ενόπλων Δυνάμεων του Καζακστάν παρέλαβε σύγχρονα μαχητικά μαχητικά Su-30 SM. Αυτό αυξάνει την ικανότητα των Πολεμικών Αεροποριών του Καζακστάν. Επιπλέον, η ιπτάμενη ομάδα μπορεί να επιτύχει υψηλότερο επίπεδο ικανότητας χάρη στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αεροσκάφους. Το Su-30 SM θα αυξήσει σημαντικά την ασφάλεια του εναέριου χώρου του Καζακστάν. Χάρη στον πρόεδρο του Καζακστάν και τον αρχηγό της αεροπορίας, Nursultan Nazarbayev, ο στρατός του Καζακστάν ενισχύει χρόνο με το χρόνο την απόκτηση σύγχρονου εξοπλισμού και την ενίσχυση του επαγγελματισμού του στρατιωτικού προσωπικού", δήλωσε ο στρατηγός Nurlan Ormanbetov από τις αεροπορικές δυνάμεις του Καζακστάν.



Μια πρώτη παρτίδα τεσσάρων αεροσκαφών Su-30SM είχε παραδοθεί στο Καζακστάν το Μάιο του 2015, στο πλαίσιο συμφωνιών που επετεύχθησαν νωρίτερα μεταξύ των καζακικών και ρωσικών υπουργείων άμυνας.

Το πολυλειτουργικό Su-30SM μπορεί να αναπτυχθεί σε επιθέσεις εναντίον αεροσκαφών, αντιτρομοκρατικές και αντεπιχειρησιακές αποστολές. Μπορεί να διεξάγει ηλεκτρονικά αντίμετρα και μέτρα έγκαιρης προειδοποίησης. Το αεροσκάφος λειτουργεί επίσης ως πλατφόρμα εντολών και ελέγχου εντός ενός στόλου αεροσκαφών που εκτελεί κοινές αποστολές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail