Ξέσπασε ο Χατζηνικολάου για όσα γράφονται για τα χρέη του Realgroup: «Έχει και η αθλιότητα τα όρια της!»

Freepen.gr - Ένα οργισμένο μήνυμα ανήρτησε ανήμερα τα Χριστούγεννα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Νίκος Χατζηνικολάου σχετικά με το όσα γράφονται και λέγονται για τα ανοίγματα του ομίλου Realgroup.

Απομένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανήρτησε:

Έχει και η αθλιότητα τα όρια της! «Θύμωσαν» ορισμένοι -εγκάθετοι για να πλήξουν τη Realnews και τον Real FM- γιατί λέει βγήκα έξω τη βραδιά της γιορτής μου για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια... Δεν ντρέπονται; 

Πρώτον ως φυσικό πρόσωπο δεν χρωστάω τίποτε σε κανέναν.

Δεύτερον για να σταματήσει η λάσπη σας ενημερώνω ότι ο τραπεζικός δανεισμός του Realgroup -που είναι από τους μικρότερους του κλάδου- είναι ενήμερος και εξυπηρετείται κανονικά.

Όσο για τα χρέη προς το δημόσιο, που αποτελούν το ένα τρίτο του ετήσιου τζίρου του Realgroup, η εταιρεία έκανε αίτηση και θα μπεί στον εξωδικαστικό συμβιβασμό για να τα αποπληρώσει μέχρι δεκάρας.

Ας σεβαστούν τουλάχιστον ότι δώσαμε μέσα στην κρίση δουλειά σε περισσότερους από 200 ανθρώπους! Γνωρίζουν ότι οι δυσκολίες μας προήλθαν από την κατάρρευση των κυκλοφοριών και των εσόδων όλων ανεξαιρέτως των εφημερίδων,αλλά στοχοποιούν μόνον εμάς! Τους ενοχλεί η ανεξαρτησία μας. Και θεωρούν ότι βρήκαν τρόπο να μας «κοντύνουν»... Κάνουν λάθος και θα το διαπιστώσουν σύντομα! Ντροπή τόση λάσπη! Ντροπή τόσο βρώμικος και υπόγειος πόλεμος! Η απάντηση μας θα είναι να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη ανεξάρτητη δημοσιογραφική φωνή μας!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail