ISIS Hunters‏ - Σε μυστική επιχείρηση "εξαφάνισαν" όλους τους ισλαμιστές που εκτέλεσαν τους δύο Ρώσους

Freepen.gr - Η ομάδα των ειδικών δυνάμεων της Συρίας των «Κυνηγών του ISIS» [ISIS Hunters] διεξήγαγε μια γρήγορη επιχείρηση (blitzkrieg) με στόχο μια από τις τελευταίες θέσεις του ισλαμικού κράτους στην επαρχία του Ντέιρ Εζόρ.

Η ομάδα ανήρτησε στο Twitter φωτογραφίες με τα νεκρά σώματα των τρομοκρατών του ISIS, που εξουδετερώθηκαν κοντά στην Al-Bukamal.

"Οι κυνηγοί του ISIS βρήκαν και εξάλειψαν τον ηγέτη της ομάδας μισθοφόρων του IS, που προηγουμένως έπιασαν και εκτέλεσαν δύο Ρώσους αδελφούς μας. Ειδική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε βόρεια της AbuKamal ", δήλωσε η επίλεκτη ομάδα σε ένα tweet.

Οι ISIS Hunters‏ σχηματίστηκαν από τη ρωσική στρατιωτική πέρυσι. εκπαιδεύτηκαν για την προστασία των κυβερνητικών εγκαταστάσεων από τρομοκρατικές επιθέσεις και δραστηριοποιήθηκαν πρώτη φορά μετά τη δεύτερη απελευθέρωση της Παλμύρα στην εκδίωξή τους από τις πετρελαιοπηγές στην επαρχία της Χομς.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail