Σοβαρό επεισόδιο στη Συρία - F-22 αναχαίτισαν βομβαρδιστικά Su-25 ανατολικά του Ευφράτη

Defencyclopedia
Freepen.gr - Όπως μετέδωσε το CNN δύο αμερικανικά F-22 αναχαίτισαν δύο ρωσικά βομβαρδιστικά Su-25 την Τετάρτη ανατολικά του Ευφράτη ποταμού στο ύψος της Μαγιαντίν.

Τα F-22 χρησιμοποίησαν θερμοβολίδες και αερόφυλλα.

Ένας από τους αξιωματούχους που μίλησαν στο CNN δήλωσε ότι συμμετείχε επίσης ένας ρωσικό αεροσκάφος Su-35 και ότι η εναέρια συνάντηση διήρκεσε "αρκετά λεπτά". Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι οι αξιωματικοί του συνασπισμού κάλεσαν τους Ρώσους ομολόγους τους για το συμβάν μέσω της προκαθορισμένης ανοικτής τηλεφωνικής γραμμής.

Την ίδια στιγμή κυκλοφορούν δημοσιεύματα ότι η ρωσική αεροπορική δύναμη στη Συρία πρόκειται να περιοριστείσ το μέγεθος μιας μοίρας επιθετικών πολεμικών αεροσκαφών, τουλάχιστον για σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι να φτάσουν νέα αεροσκάφη με νέα πληρώματα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail