Αυτό είναι που λέμε: Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο ματατζής...φωτογραφίζεται

Στρατής Μαζίδης

Ένα μπουκέτο φωτογραφιών ανήρτησε στο twitter ο γνωστός φωτογράφος, Αρης Μεσσήνης, του γαλλικού πρακτορείου AFP παρουσιάζοντας τα επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.




Η δολοφονία του Γρηγορόπουλου θα πρέπει κάποια στιγμή να διερευνηθεί ως προς το κατά πόσο ήταν ένα...τυχαίο γεγονός ή όχι καθώς τα όλα όσα ακολούθησαν το Δεκέμβριο του 2008 έμοιαζαν τόσο άψογα προετοιμασμένα και συντονισμένα για αυθόρμητη αντίδραση.

Εν προκειμένω, σε μια από τις φωτογραφίες και ενώ κυριολεκτικά ο κόσμος καίγεται, περιουσίες καταστρέφονται, η υγεία των κατοίκων τίθεται σε κίνδυνο, ο ΜΑΤατζής ποζάρει και φωτογραφίζεται.

Εδώ γιατί καμαρώνει ο ΜΑΤατζής; Για τους αναρχικούς που δε συλλαμβάνει; Είναι υπερήφανος για το ντεκόρ; Άραγε διάβασε την ανοικτή επιστολή των κατοίκων της περιοχής και τα όσα πρωτοφανή καταγγέλλουν;

Γιατί ώρες ώρες έχω την εντύπωση πως μας εργάζονται όλοι;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail