Νυχτερινή επίθεση στη Δαμασκό από το Ισραήλ - Αναχαιτίσεις πυραύλων - Βίντεο

Freepen.gr - Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις εκτόξευσαν πολλούς πυραύλους σε στρατηγικό στόχο κοντά στην πρωτεύουσα της Συρίας, Δαμασκό. Αραβικά και ισραηλινά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγω για επίθεση από αέρος και πως τα πολεμικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν τα βλήματα από τον εναέριο χώρο του Λιβάνου.

Η κρατική τηλεόραση της Συρίας μετέδωσε ότι οι "στρατιωτικές θέσεις" επλήγησαν από βλήματα εδάφους-εδάφους.

Αρκετοί πυραύλοι εκτοξεύθηκαν προς το στόχο τους στην ύπαιθρο νότια της Δαμασκού, με μερικούς από αυτούς να αναχαιτίζονται από τη Συριακή Αεράμυνα.

Το Al-Masdar News, επικαλούμενς τις πηγές του, ανέφερε ότι ο στόχος ήταν μια αποθήκη πυρομαχικών του Συριακού Στρατού, που βρίσκεται ανάμεσα στις πόλεις Kiswah (Kesweh) και Sahnaya. Οι "έντονες εκρήξεις" ακούστηκαν καθώς οι πύραυλοι έπλητταν τον στόχο τους, δήλωσε η υπηρεσία ειδήσεων.

Άλλες πηγές, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι ο στόχος ήταν μια υποτιθέμενη ιρανική στρατιωτική βάση στην περιοχή Kiswah, περίπου 13 χιλιόμετρα (8 μίλια) από την πόλη της Δαμασκού.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail