Μένουν όσοι χρειάζεται - Τεράστια αεροπορική επίθεση των Ρώσων στη Συρία μέσα στη νύχτα

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις εξαπέλυσαν μια τεράστια επίθεση χθες το βράδυ στη νότια επαρχία του Idlib χτυπώντας τις θέσεις της Hay'at Tahrir Al-Sham σε διάφορες πόλεις κοντά στον άξονα με τη Hama.

Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή του almasdarnews στη Χάμα, οι Ρώσοι πραγματοποίησαν πάνω από 20 αεροπορικές επιδρομές πάνω από το Κυβερνείο του Idlib, με στόχο τις πόλεις Αμπού Ντάλι, Μουσαρφάχ, Τάλ Μαρκ, Αμπού Ομάρ και Αλ Μασάντ.

Εκτός από τις αεροπορικές επιδρομές πάνω από το νότιο Idlib, τα ρωσικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν τουλάχιστον 15 επιθέσεις στις πόλεις Al-Rahjan και Al-Shakousiyah στη βορειοανατολική ύπαιθρο της Hama.

Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές διεξήχθησαν μπροστά από την προγραμματισμένη επίθεση του Συριακού Στρατού, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα το πρωί στη νοτιοανατολική ύπαιθρο της κυβέρνησης του Idlib.

Ο στρατός φαίνεται ότι θα κινηθεί από δύο διαφορετικούς άξονες για να φτάσει στην αεροπορική βάση του Αμπού Ντουχούρ και να κόψει στα δύο τους ισλαμιστές στο Idlib.

 NRS STUDIES
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail