Πανικόβλητη η κυβέρνηση στέλνει σε χριστουγεννιάτικες διακοπές (!) τους πλειστηριασμούς

Αναδημοσίευση από: iskra.gr

Πανικόβλητη η κυβέρνηση ανέβαλε τους πλειστηριασμούς στα ειρηνοδικεία της περιφέρειάς του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2018.

Συγκεκριμένα αναβάλλονται οι πλειστηριασμοί οι οποίοι έχουν προγραμματισθεί για τις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017
  • Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017
  • Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Αντίθετα, οι πλειστηριασμοί με επισπεύδοντες ιδιώτες φέρεται ότι θα διεξαχθούν, αν και αυτοί που αφορούσαν εταιρείες ματαιώθηκαν με παρέμβαση του κινήματος την περασμένη Τετάρτη, αφού εκπλειστηρίαζαν πρώτες κατοικίες και μάλιστα για πολύ μικρά ποσά, γύρω στα 2.000 ευρώ.

Η αναβολή των πλειστηριασμών μέχρι τις 10 Γενάρη φέρεται να αποφασίστηκε από το απαράδεκτο Προεδρείο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών – Πειραιώς κλπ μέχρι να νομοθετηθούν οι αυταρχικές ρυθμίσεις σε βάρος των αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών. Στην πραγματικότητα η αναβολή γίνεται μετά από υπόδειξη της κυβέρνησης και υπό τον φόβο και την πίεση του κινήματος και αποτελεί άλλη μια νίκη του τελευταίου.

Πάντως το κίνημα κατά των πλειστηριασμών δεν αναστέλλει, αλλά συνεχίζει τις κινητοποιήσεις του στα Ειρηνοδικεία του Λεκανοπεδίου την Τετάρτη 20/12 και τις επόμενες Τετάρτες, με κύριο στόχο την ματαίωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας λαϊκών περιουσιών από ιδιωτικές εταιρείες.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...