Τσιράκια του Ερντογάν

Αναδημοσίευση από: hassapis-peter.blogspot.gr

ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ

Μετά την ψοφοδεή απόφαση της ελληνικής πολιτικοοικονομικής ολιγαρχίας να εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία στους δανειστές, προκειμένου να παραμείνει στην κοινωνική και πολιτική εξουσία, τώρα εφορμά ο Τούρκος.

Ο Τούρκος κατάλαβε με τι ψοφοδεή ελληνική ελίτ έχει να κάνει και ότι είναι διατεθειμένη να τα εκχωρήσει όλα, αρκεί να παραμένει στην εξουσία και στον έλεγχο των δημοσίων ταμείων για απομύζηση της ελληνικής κοινωνίας και έρχεται να αρπάξει κι αυτός μέρος της εθνικής κυριαρχίας.

Η δε ελληνική ολιγαρχία έχει μετατραπεί σε πολιτικό τσιράκι του Ερντογάν. Μετά τις δήθεν εθνικά υπερήφανες κορώνες που έκαναν μερικούς αφελείς να αισθανθούν εθνικά υπερήφανοι, αμέσως παραχωρήθηκε στον Ερντογάν το θέμα των μουφτήδων της Θράκης και σήμερα η Ελλάδα, έπειτα από αίτημα του Ερντογάν, καταψήφισε στον ΟΗΕ τις ΗΠΑ για το θέμα της Ιερουσαλήμ, ενώ θα μπορούσε να απόσχει από την ψηφοφορία, όπως έκαναν και 35 άλλα κράτη.

Τελευταία κυκλοφορεί η φήμη ότι τελικά η Ελλάδα θα εκδώσει και τους 8 στρατιωτικούς που ζητά επιμόνως ο Ερντογάν, μάλλον με τη μεθόδευση της μη χορήγησης ασύλου ως πραξικοπηματιών.

Φυσικά τα πράγματα δεν θα σταματήσουν εδώ. Η ελληνική ολιγαρχία θα μετατραπεί σε κανονικό πολιτικό τσιράκι του Ερντογάν, φτάνει να μην χάσει την εξουσία της ελληνικής κοινωνίας και τα κέρδη της.

Μετά τους δανειστές πολιτικούς "επιβήτορες", τώρα πλάκωσε και ο Τούρκος πολιτικός "επιβήτορας".

Δεν την βλέπω και τόσο καλά την πατρίδα
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...