Μέχρι κι ο Πούτιν έβγαλε το καπέλο στον Τίγρη: Εσύ και οι άνδρες παλαίψατε γενναία και αποτελεσματικά

Freepen.gr - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πραγματοποίησε χθες μια επίσκεψη-έκπληξη στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Hmaymim, για να ανακοινώσει την ολοκλήρωση του πρωταρχικού καθήκοντος των Ρωσικών στρατευμάτων στη Συρία.

Ο Ρώσος Πρόεδρος χαιρετίστηκε από τους στρατιώτες του όσο και τον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ-Ασαντ.

Κατά τη διάρκεια σύντομης συνάντησης με τον Ασαντ και πολλούς στρατιωτικούς διοικητές της Ρωσίας και της Συρίας, ο Ρώσος Πρόεδρος επαίνεσε ιδιαίτερα τον αρχηγό του τμήματος των δυνάμεων των δυνάμεων του Συριακού Στρατού.

Ο Πούτιν επαίνεσε τον στρατηγό Σουέιλ Αλ-Χασάν για τον ηρωισμό του στο πεδίο της μάχης, καθώς και τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα εναντίον των τρομοκρατικών ομάδων στη Συρία:

«Μίλησα με τον Πρόεδρο Ασαντ και τους Ρώσους συναδέρφους σας. Μου ανέφεραν ότι εσείς και οι δυνάμεις πολεμήσατε γενναία και αποτελεσματικά».






Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail