Ψυχρολούσια για το Τελ Αβίβ - Δεν περίμεναν την ισχυρή και ακαριαία αντίδραση της Συριακής Αεράμυνας στη Δαμασκό

Freepen.gr - Η δεύτερη αεροπορική επίθεση μέσα σε 72 ώρες του Ισραήλ στη Συρία μάλλον προβληματίζει το Τελ Αβίβ και ικανοποιεί τη Δαμασκό ντοπάροντας τις ένοπλες δυνάμεις απέναντι στην ισχυρή πολεμική μηχανή της IDF.

Όπως πριν 3 ημέρες, ομοίως και αυτή τη φορά, η Συριακή Αεράμυνα εντόπισε ισραηλινό μαχητικό το οποίο είχε παραβιάσει τον εναέριο χώρο του Λιβάνου για να εξαπολύσει πυραύλους κατά ενός εργαστηρίου επιστημονικής έρευνας στη Τζαμράγια.

Το αποτέλεσμα ήταν η Συριακή Αεράμυνα να καταρρίψει τους τρείς από τους έξι (ή επτά) πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από το ισραηλινό αεροσκάφος.

Σύμφωνα με το αραβικό almasdarnews, Σύριοι αξιωματικοί δηλώνουν πως το Τελ Αβίβ πρέπει να έχει αιφνιδιαστεί με την ετοιμότητα της Αεράμυνας της χώρας λέγοντας ότι η IDF δεν περίμενε με τίποτε αυτό το είδος της αντίστασης στον επιθετικό σχεδιασμό της.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail