Ηγέτης σοβαρής χώρας με φιλότιμο - Ο Ασαντ έτρεξε στα σπίτια των παραπληγικών που πολέμησαν για την πατρίδα

Freepen.gr - Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Πρόεδρος Bashar al-Assad, συνοδευόμενος από την Asma al-Assad και τα παιδιά τους, επισκέφθηκε την Παρασκευή πολλούς τραυματίες προσωπικό Στρατού και Ενόπλων Δυνάμεων στην πόλη Homs και στην ύπαιθρο.

Οι Assad με τον προσήκοντα σεβασμό στους ζωντανούς ήρωες της Συρίας επισκέφθηκαν τα σπίτια των Michael Tannous, Yassin Hwiri, Nabil Issac και τον Zakhour Sleit στο κατάστημά του οι οποίοι έχουν πλέον σοβαρές αναπηρίες καθώς τραυματίστηκαν στον πόλεμο και μετέχουν όλοι στο πρόγραμμα Jarih al-Watan (Τραυματίες της Πατρίδας) που αποσκοπεί στην επανένταξη των ανθρώπων αυτών στην κανονική ζωή και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την παροχή προσθετικών μελών και απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού στους δικαιούχους.

Οι φωτογραφίες είναι από το SANA.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail