Το φαινόμενο να βγάζεις τα ρούχα σου για καλό σκοπό αντί να βάζεις το μυαλό να δουλέψει

John_Wayn - pixabay
Του Στρατή Μαζίδη

Άλλη μια "είδηση" με μερικούς ακόμη "διάσημους" που φωτογραφίζονται γυμνοί για "καλό" σκοπό.  Γενικώς αποτελεί μια μόδα των καιρών, διάφορα πρόσωπα που είτε μέχρι πρότινος δε γνωρίζαμε, είτε είχαμε ξεχάσει, να βγαίνουν από τα ρούχα τους για κάποιον ευγενή σκοπό.

Έντυπο από εκείνα που έμαθαν την κοινωνία να αρέσκεται στην κλειδαρότρυπα και να προσεγγίζει τον άνθρωπο ως ένα ελκυστικό κομμάτι κρέας διδάσκοντάς του κάθε λίγα τεύχη τα δέκα καλύτερα κόλπα για να το "γευθεί" καλύτερα, τσιμπάει...διάσημους και τους τσιτσιδώνει κατά μιας ασθένειες που θέρισε στα τέλη του περασμένου αιώνα.

Γενικώς αν κάνετε μια αναζήτηση γύρω από το αντικείμενο θα δείτε πολλές αντίστοιχες φωτογραφήσεις καλών σκοπών και προθέσεων.

Το AIDS βέβαια δεν αντιμετωπίζεται με φωτογραφήσεις, αλλά ούτε κολλάει με το μάτι όπως τραγουδούσαν κάποτε τα παιδιά από την Πάτρα. Αντιμετωπίζεται με ενημέρωση, έρευνα, βελτίωση των φαρμακευτικών προϊόντων και πρόσβαση σε αυτών όλων των νοσούντων.

Ο μόνος σκοπός που εξυπηρετεί το να βγάλει ένας μέχρι χθες άγνωστος ή ξεχασμένος τα ρούχα του, είναι να τον μάθουν ή να τον θυμηθούν ενώ παράλληλα θα γίνει ένας ντόρος γύρω από την είδηση.

Το πιο λογικό για έναν καλό σκοπό δεν είναι να βγάζεις τα ρούχα σου, αλλά να βάζεις το μυαλό σε λειτουργία για να τον πετύχεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail