Δημοσιογράφοι του Ερντογάν ζητούν ζωντανά από τη ΜΙΤ να εκτελέσει συναδέρφους τους στο εξωτερικό

Freepen.gr - Δεν πέρασαν λίγο ημέρα από την προειδοποίηση του βουλευτή του ΗDP, Garo Paylan, ότι έλαβε πληροφορίες σχετικά με δολοφονίες Τούρκων πολιτών που ζουν στην Ευρώπη, κι ένα βίντεο κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου όπως αναφέρει το .

Εν προκειμένω δύο φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι καλούν τη ΜΙΤ να εκτελέσει δημοσιογράφους που ζουν σε εξορία και εργάστηκαν για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ήταν κοντά στο θρησκευτικό κίνημα Gülen.

Εν μέσω λοιπόν ενός ζωντανού τηλεοπτικού προγράμματος, οι δημοσιογράφοι Cem Küçük και Fuat Uğur, ένθερμοι υποστηρικτές του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατονομάζουν τον πρώην επικεφαλής της Zaman, κ. Ekrem Dumanli, τον πρώην δημοσιογράφο της Zaman Emre Uslu, τον Abdullah Bozkurt πρώην ανταποκριτή της Zaman στην Αγκυρα και τον πρώην αρθογράφο, καθηγητή İhsan Yılmaz:

"Τινάξτε τα μυαλά 3 έως 5 από αυτούς. Κοιτάξτε πόσο φοβισμένοι θα είναι. Σκοτώστε τον Ekrem Dumanlı, τον Emre Uslu τώρα ... Ο Abdullah Bozkurt ζει στη Στοκχόλμη. Η διεύθυνση κατοικίας του είναι γνωστή από το [τουρκικό] κράτος. [Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών] ξέρει πού ζει ο Emre Uslu. Όλα αυτά τα κακά. Το σκυλί που είναι γνωστό ως İhsan Yılmaz ταξιδεύει στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία ", δήλωσε ο Küçük.

Αυτή είναι η..."νευρική δύναμη" όπως την ονομάζει ο εφαρμοστής της "πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής" Ελληνας υπουργός εξωτερικών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail