Θα “φάω” το διαμέρισμα του γείτονα, να ‘ναι καλά ο Ταΐπ για την ιδέα…

Αναδημοσίευση από: defence-point.gr

Καθώς σκεπτόμουν όσα είπε ο πολυχρονεμένος «σουλτάνος» μου ήρθε μια ιδέα. Μήπως είναι ευκαιρία να «φάω» το διαμέρισμα του γείτονά μου κάνοντας εφαρμογή της «λογικής» αυτής; Μάλλον θα πετύχει, αφού τα είπε ελεύθερα στην Ελλάδα αυτά για τα νησιά που είναι δίπλα στον ηπειρωτικό κορμό της Ελλάδας και οι αντιδράσεις ήταν… διαχειρίσιμες.

Κι εγώ λοιπόν θέλω να αλλάξω τη «συνθήκη» με το διπλανό διαμέρισμα, διότι δεν είναι δίκαιο να έχουν ένα δωμάτιο δίπλα στο δικό μου. Πιστεύω, ότι αυτό το δωμάτιο του διπλανού διαμερίσματος που εφάπτεται του δικού μου πρέπει να ενωθεί με το δικό μου.

Βεβαίως, μετά την ενοποίηση του δωματίου του άλλου διαμερίσματος με το δικό μου, πάλι ένα άλλο δωμάτιο του διαμερίσματος αυτού θα εφάπτεται του δικού μου. Επειδή και αυτό είναι καταφανώς άδικο, επιφυλάσσομαι παντός δικαιώματος μου.

Θα το διεκδικήσω και αυτό σε μεταγενέστερο χρόνο ώστε να μπορέσει με το πάσο του ο γείτονας να εκκενώσει ολόκληρο το διπλανό μου διαμέρισμα και να μην με αδικεί με την παρουσία του.

Ζηλέψατε με την ιδέα και την «τετράγωνη» λογική της; Σκέτη τρέλα. Τα σέβη όλων μας στον έχοντα τα πνευματικά δικαιώματα: Ταΐπ Ερντογάν ο Μεγαλοπρεπής, μέγας προστάτης των απανταχού Μουσουλμάνων.

Α.Γ.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...