Επικίνδυνοι για την ανθρωπότητα - Ρώσοι φαρσέρ εξέθεσαν ανεπανόρθωτα την πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ με κρίση σε υποτιθέμενη χώρα

© AFP 2017/ Jewel SAMAD
Freepen.gr - Η Αμερικανίδα πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη έπεσε θύμα μιας τηλεφωνικής φάρσας τηλεφώνου που διαπράχθηκε από ένα διάσημο ρωσικό δίδυμο, με το οποίο συζήτησε τις υποθέσεις ενός φανταστικού νησιωτικού έθνους της Νότιας Κίνας και την υποτιθέμενη παρενόχληση του προέδρου της Ουκρανίας από τον Kevin Spacey.

Όπως αναφέρει το Sputnik οι γνωστοί Ρώσοι φαρσέρ Vladimir Kuznetsov (Vovan) και Alexey Stolyarov (Lexus) κατάφεραν να εκθέσουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ καλώντας τη Nikki Haley και  εξαπατώντας την ότι τάχα ότι μιλούσε με τον πρωθυπουργό της Πολωνίας Mateusz Morawiecki.



Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας, οι φάρσες ζήτησαν τη γνώμη της Haley για το νησιωτικό έθνος Binomo - μια φανταστική χώρα που βρίσκεται στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας όχι μακριά από το Βιετνάμ και εφευρέθηκε από τον Vovan και το Lexus για εκείνη την περίσταση.

Όταν είπαν στον Χάλεϊ ότι η χώρα πρόσφατα διακήρυξε την ανεξαρτησία της και ότι οι Ρώσοι είχαν αναμειχθεί στις εκλογές που διεξήχθησαν εκεί, απάντησε αμέσως "φυσικά το έκαναν!". Η πρέσβειρα δήλωσε επίσης ότι οι ΗΠΑ γνωρίζουν την κατάσταση (!) και ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά ακριβώς όπως η Ουάσινγκτον ασχολείται με όλα τα θέματα "που συνεχίζουν να έρχονται στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας".

"Η Nikki Haley είναι μέλος του υπουργικού συμβουλίου του Trump. Ένας πρέσβης στον ΟΗΕ έχει πολύ μεγαλύτερη επιρροή στη δική του χώρα απ 'ότι στη δική μας ... Είναι πολύ αστείο όταν ένας τέτοιος άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τις ξένες σχέσεις στις ΗΠΑ", ανέφερε ο Stolyarov κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε Ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Οι φαρσέρ ρώτησαν επίσης εάν ο Χάλεϋ άκουσε για τους φανταστικούς ισχυρισμούς του προέδρου της Ουκρανίας Πέτρο Πόροσνενκο ότι ο διάσημος ηθοποιός Κέβιν Σπέισι τον παρενοχλούσε το 2015. Η Nikki Haley απήντησε ότι δε γνώριζε αυτό το θέμα και υποσχέθηκε να το ερευνήσει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail