Ετοιμάζεται για "πατριωτική έξοδο" ο Καμμένος; «Δε θα συναινέσω στην οποιαδήποτε χρήση του όρου «Μακεδονία» για την ονομασία των Σκοπίων»

Freepen.gr - Τη διαβεβαίωση ότι ουδέποτε θα συναινέση στην οποιαδήποτε χρήση του όρου «Μακεδονία» για την ονομασία των Σκοπίων» έδωσε κατά το χαιρετισμό στα εγκαίνια οκτώ Στρατιωτικών Οικημάτων στο Στρατόπεδο «ΝΤΑΛΙΠΗ» στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Η τοποθέτηση αυτή του υπουργού Αμυνας έρχεται σε μια περίοδο όπου οι τελευταίες δηλώσεις τόσο του πρωθυπουργού όσο και του υπουργού εξωτερικών, αλλά και η κινητικότητα στα Σκόπια με την αποδόμηση της πολιτικής του Γκρουέφκσι, δημιουργούν υποψίες ότι βρισκόμαστε σε προχωρημένο στάδιο ως προς το θέμα του ονόματος.

Ο Πάνος Καμμένος μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Τέλος, ως προς το θέμα της Μακεδονίας, έχει να κάνει με απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Καραμανλή. Η απόφαση των πολιτικών αρχηγών είναι η μη χρήση του όρου «Μακεδονία» και για οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα πρέπει να συγκληθεί το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όσον αφορά εμένα, όχι με την ιδιότητα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας αλλά με την ιδιότητα του αρχηγού κόμματος, σας διαβεβαιώνω ότι ουδέποτε θα συναινέσω στην οποιαδήποτε χρήση του ελληνικού όρου «Μακεδονία» για την ονομασία των Σκοπίων».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail