Οι «Μοναχικοί Αόρατοι Εκτελεστές» των Ειδικών Δυνάμεων - Κανείς δεν ξέρει πόσοι υπάρχουν!

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

Το να γίνει κάποιος σήμερα Ελεύθερος Σκοπευτής των Ειδικών Δυνάμεων δεν είναι ούτε απλό αλλά ούτε και σύνθετο…Απαιτεί απόλυτη κυριαρχία συναισθημάτων και φοβερή σκοπευτική δεινότητα.

Οι Προτεραιότητες και τα δεδομένα για τους  Ελευθέρους Σκοπευτές δεν κινούνται πλέον στους Στόχους Ευκαιρίας…Αλλά στις αποστολές μακράς εμβέλειας με επιλογή στρατηγικών στόχων που αλλάξουν τη φυσιογνωμία του Πεδίου της Μάχης και θα επιφέρουν τεράστια επίδραση στο Ηθικό των Μαχόμενων τμημάτων, αλλά και του άμαχου πληθυσμού.

Σήμερα οι Ειδικές Δυνάμεις έχουν Ελεύθερους Σκοπευτές σε Ειδικούς ρόλους και κανείς δεν  γνωρίζει πόσοι και που ακριβώς υπάρχουν δεν φέρουν διακριτικά και βαθμούς…Είναι όλοι ίσοι μεταξύ ίσων και συνήθως εκτελούν Αποστολές ανα ζεύγη αλλά και κατά μόνας.

Σπάνια ένας διοικητής Σχηματισμού έχει άμεση επαφή με τους Ελεύθερους Σκοπευτές…Που συνήθως δεν ξεχωρίζουν απο τους άλλους Ειδικοδυναμίτες.

Το αφιέρωμα στους Αόρατους Εκτελεστές αυτήν την Κυριακή στην ΕΤ-1 ίσως να είναι μια ευκαιρία για να γνωρίσουμε κάποιες από τις στιγμές δράσεις των Ελεύθερων Σκοπευτών του Ελληνικού Στρατού.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...