Ρώσος πιλότος σε Πούτιν: «Παίρναμε πάντα την ουρά των Αμερικάνων στη Συρία κι αυτό σημαίνει νίκη»

A Su-35C fighter © Vitaliy Ankov / Sputnik
Freepen.gr - Οι Ρώσοι πιλότοι κατάφεραν πάντοτε να βρεθούν πίσω από τα μαχητικά αεροπλάνα του συνασπισμού των ΗΠΑ, όποτε συναντήθηκαν στους ουρανούς της Συρίας, δήλωσε ένας Ρώσος άσσος αφού έλαβε κρατικό βραβείο από τον πρόεδρο Πούτιν στο Κρεμλίνο δημοσιεύει το Russia Today.

«Όποτε συναντήσαμε τους εταίρους μας από τον δυτικό συνασπισμό στον αέρα, βρισκόμασταν πάντοτε στις ουρές τους» λένε οι πιλότοι, που σημαίνει νίκη σε αερομαχία ανέφερε ο Maksim Makolin, διοικητής στη Ρωσική Αεροπορία που έγινε ένας από τους 14.000 Ρώσους στρατιώτες που έλαβαν κρατικές τιμές για το θάρρος και τον επαγγελματισμό τους κατά τη διάρκεια της διετούς ρωσικής εκστρατείας στη Συρία.

Η αποκαλούμενη «lag pursuit» είναι όταν η μύτη ενός επιθετικού αεροπλάνου δείχνει στην ουρά του αντιπάλου του αεροσκάφους θεωρείται η βέλτιστη θέση σε μια εναέρια μάχη. Επιτρέπει στο αεροπλάνο στο πίσω μέρος μια ποικιλία επιλογών, από την αύξηση ή τη διατήρηση της εμβέλειας χωρίς υπέρβαση σε ελεύθερη επίθεση, ενώ όλα παραμένουν κρυμμένα στο τυφλό σημείο πίσω από το αεροσκάφος που αμύνεται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail