Τραγωδία για το Μεσούτ Γιλμάζ - Βρέθηκε νεκρός ο μεγαλύτερος γιος του κάτω από "ύποπτες" συνθήκες

Freepen.gr - Ο μεγαλύτερος γιος του Τούρκου πολιτικού Mesut Yılmaz, ο οποίος διετέλεσε τρεις φορές ως πρωθυπουργός, βρέθηκε σκοτωμένος στο σπίτι του το Σάββατο στην περιοχή Beykoz της Κωνσταντινούπολης.

Ο Yavuz Yılmaz βρέθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι του υπό συνθήκες που η αστυνομία χαρακτήρισε ως "ύποπτες". Ωστόσο, τα αρχικά ευρήματα δείχνουν ότι το Yılmaz κατά πάσα πιθανότητα διέπραξε αυτοκτονία, δήλωσε η αστυνομία και μεταδίδει η dailysabah.

Οι εργαζόμενοι του Yılmaz είπαν ότι πέρασε μόνος τη νύχτα και αφού χτύπησαν το κουδούνι της πόρτας δύο φορές το πρωί χωρίς καμία απάντηση αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία.

"Μπήκαμε στο σπίτι με τη βοήθεια ενός κλειδαρά το πρωί και βρήκαμε ένα όπλο ακριβώς δίπλα του", δήλωσαν στην αστυνομία.

Διεξάγονται έρευνες σχετικά με την αιτία θανάτου του 38χρονου Yılmaz ενώ δεν έχει εξεταστεί ακόμη το υλικό από το κύκλωμα καμερών.

Ο 70χρονος Mesut Yılmaz βρισκόταν στις ΗΠΑ όταν ενημερώθηκε για την απώλεια του γιου του από όπου αναχώρησε άμεσα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail