Μητσοτάκης: «Να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος» - Η συνέχεια που δε σας είπαν

Του Στρατή Μαζίδη

«Να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος» σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο του κόμματος. Και έχει απόλυτο δίκιο. Έτσι ακριβώς είναι. Η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

Η φράση όμως για να είναι σωστή και ολοκληρωμένο, έχει και συνέχεια: Και να φέρουμε τη χειρότερη αντιπολίτευση που γνώρισε ο τόπος.

Μια αντιπολίτευση άχρωμη, άοσμη και άγευστη. Μια αντιπολίτευση απούσα από την κοινωνία ενώ ο Αλέξης Τσίπρας τη γδέρνει στην κυριολεξία. Μια αντιπολίτευση απούσα από την Ελλάδα ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγει με επικίνδυνο τρόπο εθνικά θέματα (Θράκη, Σκοπιανό).

Μια αντιπολίτευση που πατά στις ράγες του παρελθόντος και από το 2009 όταν συνετρίβη διότι αποτέλεσε την πλέον άπραγη και ανίκανη κυβέρνηση, η οποία είχε διαδεχθεί την καταστροφική του Σημίτη, δε λέει με τίποτε να λάβει τα μηνύματα της κοινωνίας.

Πιστεύει κανείς ότι θα τον σώσει η Ολγα, ο Μίλτος ή ο εξάδερφος Κώστας; 

Πολύ φοβάμαι πως όταν έρθουν οι εκλογές, θα διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος βάζοντας στη θέση της τη χειρότερη αντιπολίτευση με πολύ πιθανό ενδεχόμενο να ακολουθήσει μια ακόμη χειρότερη μορφή της αριστεράς από τη σημερινή.

Αλλά τι λέω τώρα; 

Οι Νεοδημοκράτες φόρεσαν τις γαλάζιες γραβάτες και τα καρτελάκια τους ετοιμαζόμενοι για τη "μεγάλη νίκη" γιατί #metonkyriakogiatiaxizoumekalytera. Ότι πάνε καρφωτοί για το παγόβουνο στην πορεία που τους έχει οριοθετήσει ο Τσίπρας δεν το αντιλαμβάνονται...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail