Τουρκόφωνη σελίδα της Δυτικής Θράκης:« Η Ελλάδα ιδρύει τζιχαντιστικό στρατό;»

Freepen.gr - «Η Ελλάδα ιδρύει τζιχαντιστικό στρατό Στρατό;» είναι ο τίτλος ανάρτησης της τουρκόφωνης εφημερίδας της Δυτικής Θράκης, Birlik αναφερόμενη στην πρόσφατη άσκηση των Εθνοφυλάκων στο Καλπάκι της Ηπείρου.

Μάλιστα σημειώνει ότι οι..."τζιχαντιστές της Ηπείρου" έχουν ονομαστεί έτσι από ελληνικά ΜΜΕ (!) λόγω των στολών και της γενειάδας τους και πως γυμνάζονται μέρα και νύχτα στο βουνό.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε την Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας (8η Μ/Π ΤΑΞ «VIII MΠ – ΗΠΕΙΡΟΥ»), όπου παρακολούθησε άσκηση που εκτέλεσε το Τάγμα Εθνοφυλακής Καλπακίου.

Διαπιστώθηκε η άριστη προετοιμασία, οργάνωση και εκτέλεση της άσκησης, η εξαιρετική πειθαρχία και το υψηλό ηθικό των Εθνοφυλάκων και των Εφέδρων που ασκήθηκαν.

Για ακόμη μία φορά, αποδείχθηκε η τεράστια δυναμική του θεσμού της Εθνοφυλακής και της Εφεδρείας, αλλά και το εξαιρετικά ποιοτικό προσωπικό που τις στελεχώνει, καθώς 130 Εθνοφύλακες και Έφεδροι εκτέλεσαν υποδειγματικά. μία υψηλών απαιτήσεων άσκηση.

Ενεργός Στρατός, Εφεδρεία και Εθνοφυλακή, διασφαλίζουν την εδαφική μας ακεραιότητα. Αυτό μάλλον...εντυπωσίασε την τουρκόφωνη εφημερίδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail